ΣΠΟΡ

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Ανοικτοί λογαριασμοί και ραντεβού στο «Μπερναμπέου»

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Ανοικτοί λογαριασμοί και ραντεβού στο «Μπερναμπέου»

Με το 1-1 έφυγε από το Καμπ Νόου η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα με τις δυο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για τα ημιτελικά του Copa Del Rey.

Η ομάδα του Σολάρι στάθηκε περίφημα στο γήπεδο, προηγήθηκε πολύ γρήγορα (στο 6΄ με τον Βάθκεζ), έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να «κλειδώσει» την πρόκριση από το πρώτο ματς, ωστόσο, και με το 1-1 που απέσπασε έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένη.

Η απουσία του Λιονέλ Μέσι από το αρχικό σχήμα επηρρέασε την «Μπαρτσα» που δεν βρήκε διαδρόμους για να απειλήσει. Είχε δοκάρι πριν το γκολ της ισοφάρισης του Μάλκομ (57΄) με τον Ράκιτιτς, αλλά σε γενικές γραμμές δεν απέδωσε το ποδόσφαιρο που μπορεί. Η είσοδος του Αργεντινού στο 67΄ δεν άλλαξε πολλά, καθώς ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς (62' Βιντάλ), Μπουσκέτς, Αρτούρ (76' Αλενιά), Κουτίνιο (63' Μέσι), Μάλκομ, Σουάρες.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Σαντιάγκο Σολάρι): Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Μάρκος Γιορέντε (63' Καζεμίρο), Μόντριτς, Κρόος, Λούκας Βάθκεθ (84' Ασένσιο), Βινίσιους (63' Μπέιλ), Μπενζεμά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ