ΣΠΟΡ

Champions League: Στη «μάχη» η Ρεάλ

Champions League: Στη «μάχη» η Ρεάλ
AP Photo/Matthias Schrader

Σκυτάλη από τα χθεσινά ματς παίρνουν σήμερα οι αναμετρήσεις Άγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ-Ντόρτμουντ για τους «16» του Champions League. 

Ειδικότερα η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, ταξιδεύει στο Άμστερνταμ για να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ, ενώ στο Λονδίνο, Τότεναμ και Ντόρτμουντ διασταυρώνονται σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση. Ο Άγιαξ επέστρεψε μετά από 13 χρόνια στους «16» του Champions League ωστόσο η αποστολή του με «κόκκινο» βαθμό δυσκολίας. Στα... ευχάριστα για τους Ολλανδούς είναι η παρουσία του Φρένκι Ντε Γιονγκ (από το καλοκαίρι ανήκει στην Μπαρτσελόνα), που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στην βασική ενδεκάδα.

Από την άλλη, ο Σαντιάγκο Σολάρι είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να δει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Ραφαέλ Βαράν, που έχει πυρετό. Αν ο Γάλλος στόπερ δεν τα καταφέρει να αγωνιστεί, τότε ο Νάτσο θα πάρει την θέση του στην ενδεκάδα.

Οι «αιώνιοι» αντίπαλοι σε πρόωρο τελικό στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός OΠΑΠ - Ολυμπιακός: Όλα τα «βλέμματα» σήμερα στο ΟΑΚΑ

Champions League: Το «παριζιάνικο πάρτι» με καλεσμένη... Βρετανίδα και η ωραία... Ρωμαία

Πριν από 20 ημέρες, η Τότεναμ είχε εξαιρετικά πολλές πιθανότητες να πάρει αυτή το εισιτήριο για τα προημιτελικά καθώς η Ντόρτμουν ήταν ένας σχετικά βατός αντίπαλος. Οι τραυματισμοί των Κέιν και Άλι, εκτός ότι προκάλεσαν «πονοκεφάλους» διαρκείας στον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, έχουν αφήσει... γυμνή την μεσοεπιθετική γραμμή της Τότεναμ.

Στον αντίποδα, η Ντόρμουντ φαίνεται να πηγαίνει με σπασμένα.. φρένα, ακόμη και αν στραβοπάτησε με την Χοφενχάιμ. Και η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει προβλήματα, με τον Μάρκο Ρόις να είναι τραυματίας, όπως και οι Βάιγκλ, Πίστσεκ, Ακάντζι και Αλκάθερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ