ΣΠΟΡ

NBA: «Χρυσώνουν» τον Giannis οι Ουόριορς

NBA: «Χρυσώνουν» τον Giannis οι Ουόριορς
AP Photo/Chuck Burton

Τον  αντικαταστάτη του Ντουράντ ψάχνουν οι Ουόριορς και ο «Greek Freak» είναι ο πρώτος τους στόχος. 

Ειδικότερα, ο «KD» θέλει να μείνει ελεύθερος το 2021 και οι «πολεμιστές» θέλουν από τώρα να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Γι’ αυτό το λόγο οι Ουόριορς έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας τους για να αντικαταστήσουν τον «KD» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έχει τραβήξει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του τόσο με τους Μιλγουόκι Μπακς όσο και στο 68ο All Star Game της Σάρλοτ.

Μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ οι Ουόριορς είναι έτοιμοι να του προσφέρουν μυθικό συμβόλαιο προκειμένου να τον μεταπείσουν και να αφήσει τα «ελάφια» για το Όκλαντ. Να τονιστεί ότι το συμβόλαιο του Γιάννη στους Μπακς λήγει το 2021 και ο παίκτης θα είναι «free agent», αν δεν ανανεώσει νωρίτερα, ενώ από ότι έχει δείξει και ο ίδιος θέλει να παραμείνει στους Μπακς για πολλά χρόνια ακόμα και στόχος του είναι να καταφέρει να κατακτήσει ένα «δαχτυλίδι» με την ομάδα του.

Στο πρόσφατο All Star Game της Σάρλοτ ο «Greek Freak» ήταν ασταμάτητος έχοντας 38 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο. Οι 38 πόντοι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι η καλύτερη επίδοση της καριέρας του σε All Star Game, στην 3η του συμμετοχή σε ένα τέτοιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ