ΣΠΟΡ

Στην αντεπίθεση ο Βράνιες για το «σκάνδαλο Καρλέουσα»: Με πετάξαν έξω για ένα… κρεβάτι!

Στην αντεπίθεση ο Βράνιες για το «σκάνδαλο Καρλέουσα»: Με πετάξαν έξω για ένα… κρεβάτι!
AP Photo/Thanassis Stavrakis

Η Ομοσπονδία της Βοσνίας έκανε γνωστό ότι ο Όγκνιεν Βράνιες δεν θα ξανακληθεί για τους αγώνες της χώρας και ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ πέρασε στην αντεπίθεση.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι, ο Βράνιες αποκλείστηκε διά παντός από την Εθνική Βοσνίας, με τον ίδιο πάντως τον παίκτη να μην αφήνει τη συγκεκριμένη αποκάλυψη αναπάντητη.

«Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν με έκριναν για την εμφάνιση και τη συνεισφορά μου στην Εθνική ομάδα, αλλά σε ποιο κρεβάτι βρισκόμουν» σχολίασε σχετικά ο Βράνιες, ο οποίος πάντως μετά το ερωτικό σκάνδαλο με την Σέρβα τραγουδίστρια Γελένα Καρλεούσα είδε την καριέρα του να παίρνει την «κάτω βόλτα», αφού μετά την τιμωρία από την Άντερλεχτ που τον έστειλε να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα, είδε και τη χώρα του να τον αποκλείει από κάθε αθλητική διοργάνωση.

https://www.instagram.com/p/BsG7Cr2HX0_

«Ο Βράνιες έθεσε εαυτόν εκτός εθνικής. Ένας παίκτης που εκπροσωπεί τη χώρα πρέπει να έχει άριστη συμπεριφορά μέσα κι έξω από το γήπεδο. Λυπάμαι αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Ήδη η ομοσπονδία έχει καταδικάσει τη συμπεριφορά του», ήταν τα πρώτα λόγια του Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

Και συνέχισε: «Ο Βράνιες έχει έρθει σε σύγκρουση με τον κόσμο και μας έχει απασχολήσει με τα τατουάζ του και τώρα με την ερωτική του ζωή. Δεν μπορεί να συμβαίνει όμως κάτι τέτοιο. Όλοι έχουμε στόχο να φέρουμε την εθνική στο Euro 2020 και δεν θέλουμε το παραμικρό πρόβλημα γύρω από την ομάδα μας».

Παράλληλα, ο Κροάτης κόουτς σχολίασε: «Σίγουρα η απουσία του είναι πρόβλημα γιατί έχει προσφέρει στην εθνική ομάδα. Θα πρέπει να βρούμε κάποια λύση για να καλύψουμε το κενό του και ελπίζουμε να βρούμε έναν επαρκή αντικαταστάτη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ