ΣΠΟΡ

Αντετοκούνμπο: Ο Παππάς μ' έχει κάνει να κλάψω - Παππάς: Γιαννάρα, φέρε και τον Λεμπρόν!

Αντετοκούνμπο: Ο Παππάς μ' έχει κάνει να κλάψω - Παππάς: Γιαννάρα, φέρε και τον Λεμπρόν!
AP Photo/Aaron Gash

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θυμήθηκε το μοναδικό άνθρωπο που τον έχει αφήσει... άποντο σε μονό. Αυτός δεν είναι άλλος από τον άσο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Νίκο Παππά, ο οποίος δεν δίστασε να προκαλέσει τον «Greek Freak» να θυμηθούν τα παλιά, φέρνοντας αν θέλει ακόμα και τον Λεμπρόν Τζέιμς!

Πολλά χρόνια πριν (σ.σ. 15 ετών ο Γιάννης και 19 ο Παππάς), ο άσος του Παναθηναϊκού έβαζε στοίχημα με τον Γιάννη πως ο τελευταίος δεν θα μπορούσε να σκοράρει σε μονό εναντίον του.

Έτσι και έγινε! Ο Παππάς νίκησε με 33-0, ο Αντετοκούνμπο έβαλε τα κλάματα και όπως δηλώνει από εκείνη την ημέρα ανέπτυξε τη νοοτροπία του «τέρατος».

«Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19… Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, μού είπε να παίξουμε 1 εναντίον 1 και έβαζε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω. Του έλεγα, "όχι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω…". Και τελικά με κέρδισε 33-0! Έβαλα τα κλάματα, έφυγα από το γήπεδο και από εκείνη την ημέρα ανέπτυξα μία νοοτροπία "τέρατος". Έλεγα πως δεν θα χάσω ποτέ ξανά σε 1 εναντίον 1. Όποτε θα έχω ξανά την ευκαιρία να αντιμετωπίσω κάποιον στο γήπεδο μου θα κυριαρχήσω.

Κάθε φορά που παίζουμε για την Εθνική Ομάδα φροντίζει να μου το θυμίσει. Παίξαμε για την Ελλάδα πριν από 2 χρόνια Όποτε έκανα μία ωραία κίνηση μπροστά του ή σκόραρα, έκανε πλάκα ότι τώρα μπορεί να τα καταφέρνω αλλά κάποτε με σκότωσε…».

Η πρόκληση του Παππά

Δεν άφησε πάντως ασχολίαστη τη συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Νίκος Παππάς. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προκάλεσε ξανά τον σταρ των Μπακς σε μονό. Όμως αυτή τη φορά, ζήτησε να φέρει και συμπαίκτη τον… Λεμπρόν Τζέιμς!

«Ανοίχτε τα ματάκια σας εκεί στα εν μπι έι και κάντε λίγο χώρο στο σάλαρι καπ, δώστε την μπαλίτσα και παραγγείλτε το μίλκσεϊκ σας! Γιαννάρα αν δεν τα καταφέρνεις μόνος, φερε τον Λεμπρον κ ελάτε το καλοκαιράκι στην κυπριαδου. Εγώ με τον Ταταρούνη και οι δυο σας. Με στοίχημα τα πάντα #Όταν_έκλαψε_ο_mvp», έγραψε ο Παππάς στην αναδημοσίευση του βίντεο με το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη του «Greek Freak».

jngfxjhgf

ΔΗΜΟΦΙΛΗ