ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός vs Λαμία για την πρόκριση τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος

Ολυμπιακός vs Λαμία για την πρόκριση τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο «Γ.Καραϊσκάκης» έχοντας ως... προίκα το 3-3 του πρώτου αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς «πονοκεφαλιάζει» για την δεξιά πτέρυγα της άμυνάς του, καθώς ο Βασίλης Τοροσίδης δεν θα δώσει το «παρών» ενώ και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν θα είναι διαθέσιμος. Τα προβλήματα όμως δεν περιορίζονται εκεί καθώς ούτε ο Μαντί Καμαρά ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και έμεινε εκτός αποστολής ενώ οι Πειραιώτες έχουν μείνει με μόλις 2 εξτρέμ!

Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πορτογάλος είναι γρίφος καθώς έχει αποδείξει πως δεν είναι μεγάλος... fan του rotation. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι πιθανότατα ο Λοντίγκιν, με τον Κούτρη στα αριστερά και τον Ανδρούτσο στα δεξιά της άμυνας. Ο Μεριά με τον Μιράντα θα είναι τα δυο στόπερ. Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε θα είναι στον άξονα, με τον Φορτούνη μπροστά τους ενώ στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Μασούρας και Ποντένσε. Φαβορί για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Σολδάνο. Δεν θα πρέπει, ωστόσο, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παραταχθεί ο Ολυμπιακός με 4-4-2, οπότε ο Φορτούνης θα μείνει στον πάγκο και ο Χασάν θα πάει δίπλα στον Αργεντινό.

Από την άλλη, η Λαμία πάει στο Φάληρο για... ό,τι βγει καθώς το έργο της είναι πάρα πολύ δύσκολο μιας και για να πάρει την πρόκριση θέλει νίκη ή ισοπαλία με σκορ μεγαλύτερο από 3-3.

Εκτός αποστολής από τον Μάκη Χάβο, έχουν μείνει οι Πίτι, Μπερτόλιο, Μελισσάς και Δημούτσος χωρίς να έχουν προβλήματα τραυματισμών. Αντίθετα, οι Αντέτζο και Μπαράλες δεν ήταν σε θέση να βοηθήσουν αφού είχαν ζητήματα και έτσι έμειναν κι αυτοί στη Λαμία.

Σε κάθε περίπτωση, και παρά τις αλλαγές, στη Λαμία φυσικά και δεν θα έλεγαν όχι σε μια ακόμα ιστορική πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, φτάνοντας στα ημιτελικά του θεσμού, μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού στον προηγούμενο γύρο!

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κομίνης από τη Θεσπρωτία, με βοηθούς τους Κούλα-Χασάν από την Ξάνθη και Μπούξμπαουμ από την Ανατολική Αττική. Τέταρτος διαιτητής, ο Γρατσάνης από τα Τρίκαλα.

Σέντρα στις 19:30 και τηλεοπτική μετάδοση από τo Cosmote Sport 1 HD

ΔΗΜΟΦΙΛΗ