ΣΠΟΡ

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τα πανό στο ΣΕΦ

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τα πανό στο ΣΕΦ
EUROKINISSI

Ο Αθλητικός Εισαγγελέας ζήτησε από την αστυνομία να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα που σήκωσαν τα απαράδεκτα πανό στο ΣΕΦ στο ματς του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις Κάουνας για την Euroleague.

Τα πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, όπου έκαναν αναφορά στη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, έκαναν τον γύρο της Ευρώπης μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Όπως είναι φυσικό το θέμα προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων κι έφερε την παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου.

Συγκεκριμένα, μολονότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, οι πληροφορίες θέλουν τον Σιμιτζόγλου έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να ασκηθούν διώξεις, έχοντας ζητήσει από την αστυνομία να ταυτοποιηθούν αυτοί που σήκωσαν τα απαράδεκτα πανό.

Μάλιστα, φέρεται να έχει ζητήσει τα βίντεο της αναμέτρησης, στα οποία φαίνεται ξεκάθαρα ποιοι είναι αυτοί που προχώρησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ από την πλευρά της είχε κινηθεί άμεσα, ενημερώνοντας από το βράδυ της Παρασκευής ότι θα κινηθεί νομικά για το θέμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ