ΣΠΟΡ

Σταρ του NBA κατηγορείται για βιασμό

Σταρ του NBA κατηγορείται για βιασμό
AP Photo/Mary Altaffer

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού βρίσκεται ο Λετονός μπασκετμπολίστας, Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Πιο συγκεκριμένα, μια γυναίκα κατήγγειλε πως τη βίασε πέρσι. Το φερόμενο ως θύμα ανέφερε πως περίμενε για πάνω από έναν χρόνο για να καταγγείλει το συμβάν, καθώς είχε την πρόταση να λάβει 68.000 δολάρια, προκειμένου να μείνει σιωπηλή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το συμβάν έγινε στις 7 Φεβρουαρίου του 2018 στη Νέα Υόρκη, όπου διέμενε ο Λετονός μπασκετμπολίστας. Η ίδια ανέφερε πως ζούσε στο ίδιο κτήριο, ο παίκτης την είχε καλέσει στο διαμέρισμά του και εκείνη δέχθηκε.

Ο δικηγόρος του διέψευσε τις κατηγορίες και τόνισε πως ο πελάτης του έχει ήδη απευθυνθεί στις Αρχές, καθώς η καταγγέλλουσα τον εκβίαζε για να κερδίσει χρήματα. Μάλιστα, τόνισε πως η οργάνωση του NBA είναι ενήμερη για την υπόθεση, ενώ απέφυγε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο, καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πλήρη γνώση για την υπόθεση έχουν και οι Μάβερικς, καθώς έλαβαν σχετική ενημέρωση πριν την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Πορζίνγκις με ανταλλαγή. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μαρκ Κιούμπαν, δεν έκανε καμία δήλωση, καθώς υπάρχει οδηγία να μην γίνει καμία τοποθέτηση πριν η υπόθεση διαλευκανθεί από τις Αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ