ΣΠΟΡ

Σάλος στην Premier League με τις καταγγελίες κατά ποδοσφαιριστή για σεξουαλική παρενόχληση

Σάλος στην Premier League με τις καταγγελίες κατά ποδοσφαιριστή για σεξουαλική παρενόχληση
Pixabay

Ποδοσφαιριστής της Premier League φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μία γυναίκα σε ένα νάιτκλαμπ του Λονδίνου και να βιντεοσκόπησε την πράξη του.

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, ο ποδοσφαιριστής, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, παρενόχλησε τη γυναίκα, βιντεοσκόπησε τα όσα έκανε και έστειλε το βίντεο σε φίλους του.

Όπως καταγγέλλει το φερόμενο ως θύμα, αφού τράβηξε το βίντεο, στη συνέχεια άφησε το κινητό του και συνέχισε να την παρενοχλεί.

Η ίδια ισχυρίζεται πως ο αθλητής, που έχει αγωνιστεί και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, ήταν πολύ μεθυσμένος και έκανε χρήση του γνωστού «αερίου γέλιου».

«Έπινε πολύ και εισέπνεε αέριο από μπαλόνια. Όσο τον αγνοούσα, τόσο με ενοχλούσε. Δεν του άρεσε καθόλου. Γέμιζε συνέχεια τα ποτήρια μας. Στη συνέχεια άρχισε να με τραβάει προς το μέρος του. Προσπαθούσα να τον αποφύγω και του έλεγα να σταματήσει», τόνισε η γυναίκα στην Daily Star.

«Δεν έκανα τίποτα για να τον ενθαρρύνω σε τέτοιες πράξεις, αλλά (σ.σ. η συμπεριφορά μου) φάνηκε πως είχε τα αντίθετα αποτελέσματα», προσέθεσε στην ίδια συνέντευξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ