ΣΠΟΡ

Νέο «χτύπημα» για τον Ίκερ Κασίγιας: Η Σάρα Καρμπονέρο διαγνώστηκε με καρκίνο

Νέο «χτύπημα» για τον Ίκερ Κασίγιας: Η Σάρα Καρμπονέρο διαγνώστηκε με καρκίνο
ΑP PHOTO

Απανωτά είναι τα "χτυπήματα" που δέχεται τελευταία η οικογένεια του Ισπανού τερματοφύλακα, Ίκερ Κασίγιας, καθώς μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε, η γυναίκα του, Σάρα Καρμπονέρο, διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών. 

Εφιαλτικό είναι το 2019 για τον Ίκερ Κασίγιας και την οικογένεια του, καθώς μετά την περιπέτεια της υγείας του Ισπανού τερματοφύλακα με το έμφραγμα που υπέστη στην προπόνηση της Πόρτο, το δικό της προσωπικό «Γολγοθά» περνάει και η γυναίκα του Σάρα Καρμπονέρο.

Η δημοσιογράφος και σύζυγος του Κασίγιας, όπως ενημέρωσε, υπεβλήθη σε εσπευσμένη επέμβαση για την αφαίρεση ενός κακοήθη όγκου από τις ωοθήκες και πλέον μπαίνει στην φάση της αποκατάστασης.

Αναλυτικά το μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρει:

«Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μάς εξέπληξε ξανά. Αυτή τη φορά άγγιξε εμένα αυτή η άσχημη λέξη με τα 6 γράμματα που ούτε να γράψω δεν μπορώ. Στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα ο γιατρός μου διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες τον οποία τον αφαίρεσα ήδη με επέμβαση. Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς.

Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά κι ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας. Δράττομαι της ευκαιρίας να ζητήσω από τους δημοσιογράφους το σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου».

https://www.instagram.com/p/BxvCvSsiGvp

ΔΗΜΟΦΙΛΗ