ΣΠΟΡ

Λα Κορούνια η πρώτη αντίπαλος στην εποχή Ζιντάν για την Ρεάλ Μαδρίτης

Λα Κορούνια η πρώτη αντίπαλος στην εποχή Ζιντάν για την Ρεάλ Μαδρίτης
Reuters / Juan Medina

Η εποχή Ζιντάν στην Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινά και επίσημα αύριο βράδυ με την Λα Κορούνια να είναι η πρώτη αντίπαλος και όλος ο κόσμος να περιμένει με αγωνία τις πρώτες επιλογές του Γάλλου προπονητή.

Η προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα του Ζινεντίν Ζιντάν στο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώθηκε και η αποστολή του παιχνιδιου με την Λα Κορούνια (Σάβατο 21.30 - Σαντιάγκο Μπερναμπέου) αποκτά ιστορική σημασία σε κάθε περίπτωση.

Ο Γάλλος τεχνικός δεν επεφύλαξε κάποια έκπληξη και συμπεριέλαβε όλα τα αστέρια της ομάδας. Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ο Ζιζού δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την 11άδα. Πάντως εμφανίστηκε πολύ σίγουρος για τον εαυτό του, καθώς τόνισε στους δημοσιογράφους ότι δεν θέλει καμμία ενίσχυση τον χειμώνα. Υποστήριξε ότι το ρόστερ της ομάδας είναι πλήρες και "αποκάλυψε" ότι η τριάδα BBC (Μπέιλ, Μπενζεμά, Κριστιάνο) θα είναι το βαρύ όπλο του συλλόγου σε κάθε ματς.

Ανεμένοντας λοιπόν την πρώτη επιλογή του Ζιντάν για την αρχική 11άδα αλλά και τον σχηματισμό που θα επιλέξει, ώστε να πάρουμε μια γεύση και από την προπονητική του φιλοσοφία, η Ρεάλ Μαδρίτης δημοσίευσε ένα εκπληκτικό βίντεο-αφιέρωμα στον Γάλλο "βασιλιά" της Μαδρίτης. Απολαύστε το:

Διαβάστε και αυτά

Ζινεντίν Ζιντάν: Από τις Ακαδημίες των Καννών στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης

Ενθουσιασμός 6 χιλιάδων φίλων της Ρεάλ Μαδρίτης στην "πρώτη" του Ζιντάν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ