ΣΠΟΡ

Στον Μέσι δίνουν την Χρυσή Μπάλα οι χρήστες του Twitter

Στον Μέσι δίνουν την Χρυσή Μπάλα οι χρήστες του Twitter
ΑΠΕ ΜΜΕ/EPA/ENNIO LEANZA

Για τους χρήστες του Twitter ο Λιονέλ Μέσι θα είναι ο νικητής της Χρυσής Μπάλας την Δευτέρα στην Ζυρίχη.

Για πρώτη φορά στα 6 χρόνια του θεσμού οι φίλαθλοι μπορούν να "συμμετέχουν" στην όλη διαδικασία με το ειδικό hashtag που ετοίμασε η FIFA, σε όλα τους τα "τιτιβίσματα" μέχρι τις 12 Ιανουαρίου και έτσι να δούμε εάν τα επίσημα αποτελέσματα θα συμφωνούν με εκείνα του κόσμου. Οι τρεις υποψήφιοι για την Χρυσή Μπάλα στους άνδρες και τις γυναίκες έχουν το δικό τους " # " όπως φαίνεται στην σχετική ανάρτηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου ο Λίονελ Μέσι και η Κάρλι Λόιντ ήταν με διαφορά οι νικητές του κόσμου, ο Πεπ Γκουαρντιόλα καλύτερος προπονητής και το γκολ του Μέσι με την Μπιλμπάο το ωραιότερο, σε μια διαδραστική διαδικασία που έχει ενθουσιάσει και τους ίδιους τους συμμετέχοντες, όπως έδειξε ο Νεϊμάρ με "τιτίβισμα" του.

Όσο για την κορυφαία 11άδα δεν έχει ιδιαίτερες εκπλήξεις εκτός από το γεγονός ότι ο κόσμος επιλέγει ένα φουλ επιθετικό σύστημα, 3-4-3, που δύσκολα πάντως θα εμπιστευόταν προπονητής.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην Ζυρίχη την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου με τις αφίξεις στο "κόκκινο χαλί" και την "δράση" να ξεκινούν από τις 18.45 (το promo video της βραδιάς είναι εδώ).

Διαβάστε και αυτά

Μέσι, Κριστιάνο και Νεϊμάρ διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς

Η FIFA ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για το καλύτερο γκολ του 2015

ΔΗΜΟΦΙΛΗ