ΣΠΟΡ

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος κέρδισε σε διαγωνισμό βολών στο ΝΒΑ

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος κέρδισε σε διαγωνισμό βολών στο ΝΒΑ
Twitter / Bayer 04 Leverkusen

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν ο πρωταγωνιστής σε διαγωνισμό βολών στο ματς του Ορλάντο με την Ουάσιγκτον δείχνοντας ότι διαθέτει ταλέντο και στο μπάσκετ.

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός βρίσκεται στην Φλόριντα με την Λεβερκούζεν για την χειμερινή προετοιμασία του Γερμανικού συλλόγου και μαζί με τους συμπαίκτες του είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των Μάτζικ με τους Ουίζαρντς.

Όπως σε κάθε αγώνα ΝΒΑ στο ημίχρονο διοργανώθηκε πρωτότυπος διαγωνισμός βολών, στον οποίο συμμετείχαν ποδοσφαιριστές από πολλές ομάδες, που ήταν στο γήπεδο. Αρχικά την Λεβερκούζεν θα εκπροσωπούσε ο Κίσλινγκ, που έδωσε όμως την θέση του στον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Από την είσοδο του στο παρκέ, ο Κούλης φάνηκε ότι είναι γεννημένος σταρ και έκλεψε τα χειροκροτήματα των θεατών.

Αμέσως μετά αποδείχθηκε ότι ήταν πανέτοιμος και ευστόχησε με εξαιρετικό στυλ στις περισσότερες βολές που εκτέλεσε.

Στο φινάλε του διαγωνισμού ήταν εκείνος που κέρδισε και η κεντρική οθόνη του κλειστού φιλοξένησε τον Κούλη, που επευφήμησαν όλοι οι θεατές.

Στις δηλώσεις του τόνισε ότι δεν είχε καθόλου άγχος, και ότι το χάρηκε πολύ, αφού βλέπει μπάσκετ όπως είπε στην τηλεόραση.

Λίγη ώρα αργότερα αποκαλύφθηκε βέβαια το μυστικό, αφού ο Κούλης έκανε εντατική προπόνηση στο ξενοδοχείο της ομάδας, λίγη ώρα πριν τον διαγωνισμό.

Και είχε και "εξωτερική βοήθεια" με μαθήματα μέσω τάμπλετ από τον άσσο των Τζαζ Τίμπορ Πλάις.

Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι το μπάσκετ είναι η αγαπημένη ασχολία των περισσότερων Ελλήνων διεθνών και στο μουντιάλ της Βραζιλίας τα μίνι διπλά που διοργανώθηκαν είχαν τρομερή ένταση και ενδιαφέρον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ