ΣΠΟΡ

Ο κόσμος ψήφισε Μέσι για νικητή στην Χρυσή Μπάλα

Ο κόσμος ψήφισε Μέσι για νικητή στην Χρυσή Μπάλα
YouTube / FIFA TV

Η διαδικτυακή ψηφοφορία της FIFA ανέδειξε νικητή του διαγωνισμού τον Λίονελ Μέσι, την ώρα που ξεκίνησε η εκδήλωση στην Ζυρίχη.

Ο Μέσι με ποσοστό 59 % θα κερδίσει σύμφωνα με τους φιλάθλους την Χρυσή Μπάλα αλλά και το βραβείο για το καλύτερο γκολ της χρονιάς (η ψηφοφορία πάντως για το βραβείο Πούσκας θα συνεχιστεί μέχρι τις 20.30, λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος). Αυτή ήταν η ετυμηγορία του κοινού στην ψηφοφορία του Διαδικτύου, στην οποία το βραβείο του καλύτερου προπονητή πήρε ο Λουίς Ενρίκε.

Η εκδήλωση πάντως ξεκίνησε με ACDC σε κλασσική version και περιμένουμε να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί η ετυμηγορία του κοινού.

Νωρίτερα έλαμψαν στο "κόκκινο χαλί" τα αστέρια της μπάλας και οι σύντροφοί τους. Μέσι, Κριστιάνο και Νεϊμάρ με την ίδια στυλιστική επιλογή.

Πρώτος πάτησε το χαλί ο Λίονελ Μέσι στις 18.49, μέσα σε ένα κομψό μαύρο σμόκιν συνοδεύοντας την Αντονέλα Ροκούτσο. Αμέσως μετά βγήκε από την λιμουζίνα ο Νεϊμάρ, δίχως συνοδό, και με ένα μοδάτο καπελάκι να συνοδεύει το κουστούμι του.

Πέντε λεπτά αργότερα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, επίσης με τις ίδιες στυλιστικές επιλογές και τον Κριστιάνο Junior στο πλευρό του. Η απουσία της Ιρίνα Σάικ αισθητή σε όλο τον κόσμο...Έτσι την παράσταση έκλεψε η ενυπωσιακή Πιλάρ Ρούμπιο δίπλα στο Σέρχιο Ράμος με μια τουαλέτα στο χρώμα της φωτιάς...

Όλο το ρεπορτάζ είναι εδώ

Λαμπερές παρουσίες στο "κόκκινο χαλί" στο γκαλά της Ζυρίχης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ