ΣΠΟΡ

Μπέρδεμα με την ψήφο της Ελλάδας στην Χρυσή Μπάλα, που "εξαφανίστηκε"...

Μπέρδεμα με την ψήφο της Ελλάδας στην Χρυσή Μπάλα, που "εξαφανίστηκε"...
Reuters / Ruben Sprich

Και όμως η Ελλάδα κατάφερε να "πρωταγωνιστήσει" με την "απουσία" της στην διαδικασία ανάδειξης του νικητή της Χρυσής Μπάλας, αφού αναζητείται η συμμετοχή της.

Στη λίστα με τους εκπροσώπους της κάθε χώρας και τις ψήφους τους, δεν υπάρχει πουθενά το όνομα της Ελλάδας. Από την ΕΠΟ δηλώνουν την έκπληξή τους για αυτό και τονίζουν ότι θα διεξαχθεί έρευνα για να διαπιστωθεί τι συνέβη. Υποστηρίζουν όμως ότι τόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε όσο και ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης ψήφισαν κανονικά για την εφετινή «Χρυσή Μπάλα». Πριν το ματς με το Λουξεμβούργο.

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε την ιστοσελίδα Thrakisports και υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. "Εγώ και ο προπονητής ψηφίσαμε κανονικά. Εγω ψήφισα όταν ήμασταν στο Λουξεμβούργο μια μέρα πριν το φιλικό εκεί". Όταν ρωτήθηκε πάντως από τον συνάδελφο ποια ήταν η επιλογή του, ο αρχηγός της Εθνικής απάντησε με "επιφύλαξη", επειδή έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες, τους Μέσι (1η επιλογή-5 πόντοι), Κριστιάνο (3 πόντοι), Αζάρ (1 πόντος).

Όπως όμως και εσείς μπορείτε να διαπιστώσετε στην λίστα που δημοσιοποίησε η FIFA, Ελλάδα (όπως και η Ιταλία, που πάντως πήρε την απόφαση γιατί δεν ήταν ο Μπουφόν ανάμεσα στην αρχική λίστα υποψήφιων) δεν υπάρχει...

Για να καταλάβετε το νέο "διασυρμό" που υπέστη το ποδόσφαιρο μας, δείτε τι ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ο καλός συνάδελφος Μάνος Σταραμόπουλος, που συμμετέχει στην διαδικασία σαν εκπρόσωπος της Ελλάδας (είναι στην λίστα) στους δημοσιογράφους (ψήφισε Μέσι, Σουάρες, Βιδάλ).

Αν δεν έχει τελικά αποσταλεί η σχετική επιστολή από την πλευρά της Ελλάδας, μιλάμε για διασυρμό, εφόσον όλοι υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε κάποια επίσημη απόφαση να μην συμμετάσχουμε στην διαδικασία (και γιατί άλλωστε...)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ