ΣΠΟΡ

Εκνευρισμός της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Νεϊμάρ

Εκνευρισμός της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Νεϊμάρ
ΑP PHOTO

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει δράση εναντίον του Νεϊμάρ, καθώς ο Βραζιλιάνος αστέρας του συλλόγου δεν εμφανίστηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, ενόψει της νέας περιόδου.

Ο 27χρονος διεθνής αποτελεί στόχο της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα πληροφορίες ξένων εφημερίδων.

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα ότι ο Νεϊμάρ θέλει να εγκαταλείψει τη Ligue 1 για να επιστρέψει στην Ισπανία, αλλά ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν απρόθυμη να τον πουλήσει.

Ο Νεϊμάρ είχε αποκτηθεί από την πρωταθλήτρια Γαλλίας το 2017, με το ποσό-ρεκόρ στα χρονικά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου των 222 εκατομμυρίων ευρώ.

«Τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου, ο Νεϊμάρ έπρεπε να επιστρέψει στις δραστηριότητες της πρώτης ομάδας της Παρί», ανέφερε ο σύλλογος με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν σημειώνει ότι ο Νεϊμάρ δεν ήταν παρών στο συμφωνημένο χρόνο και τόπο, χωρίς προηγούμενη έγκριση του συλλόγου, ο οποίος εκφράζει τη λύπη του για την κατάσταση και θα αναλάβει την κατάλληλη δράση».

Αντίθετη άποψη, ωστόσο, έχει ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, που είναι ταυτόχρονα κι εκπρόσωπός του.

Με δηλώσεις του στη Βραζιλία διέψευσε τη διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας, ισχυριζόμενος πως ο σύλλογος ήταν ενήμερος για την απουσία. «Η Παρί γνώριζε ότι ο γιος μου δεν θα επέστρεφε στο Παρίσι ως τις 15 Ιουλίου», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ