ΣΠΟΡ

Τα «βλέμματα» της Euroleague στην Μπαρτσελόνα

Τα «βλέμματα» της Euroleague στην Μπαρτσελόνα
ΑP PHOTO

Αύριο, Παρασκευή γνωστοποιείται το πρόγραμμα των αγώνων των ομάδων της Euroleague και το CNN Greece παρουσιάζει το πώς έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής τα ρόστερ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Ολυμπιακού στην κορυφαία διοργάνωση. 

Το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα «καυτό» στη Euroleague με τις ομάδες να προσπαθούν να «χτίσουν» το καλύτερο δυνατό ρόστερ ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Μιας σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι ακόμα πιο απαιτητική καθώς πλέον θα περιλαμβάνει και παραπάνω παιχνίδια, καθώς οι ομάδες αυξήθηκαν από 16 σε 18.

Έχουμε φτάσει στα μέσα Ιουλίου κι αυτή που έχει κλέψει την παράσταση με τις κινήσεις της μέχρι στιγμής δεν είναι άλλη από την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στο Final 4 και δαπανούν μεγάλα ποσά κι ήδη έχουν ανακοινώσει την απόκτηση των Νίκολα Μίροτιτς και Άλεξ Αμπρίνες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα ρόστερ έχουν δημιουργηθεί με βάση τα επίσημα στοιχεία της Euroleague και μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στην παραπάνω gallery.

Επίσης, να υπογραμμίσουμε ότι υπολογίζονται μόνο οι μεταγραφές που έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τους συλλόγους. Γι’ αυτό, για παράδειγμα, απουσιάζει ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ από την Αρμάνι Μιλάνο, μολονότι οι πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια.

Τέλος, μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τα ρόστερ των ομάδων της διοργάνωσης πατώνατς ένα κλικ εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ