ΣΠΟΡ

Η Λούτον έρχεται με φόρα και η Μίντλεσμπρο ετοιμάζει αντεπίθεση

Η Λούτον έρχεται με φόρα και η Μίντλεσμπρο ετοιμάζει αντεπίθεση

H Championship, ένα από τα πιο αμφίρροπα και συναρπαστικά πρωταθλήματα, ξεκινά απόψε και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Ποιος θα περίμενε άλλωστε πέρσι τέτοια εποχή ότι θα κατάφερναν να τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις της απευθείας ανόδου η Νόργουιτς και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, δύο από τα αουτσάιντερ της διοργάνωσης;

Το τρίτο εισιτήριο για την Premier League πήρε η Άστον Βίλα, μέσω των play-offs, στα οποία συμμετέχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν από την τρίτη έως την έκτη θέση. Η αυλαία ανοίγει στις 21:45, στο Kenilworth Road του Λούτον, με την αναμέτρηση της Λούτον κόντρα στη Μίντλεσμπρο.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα Λούτον-Μίντλεσμπρο.

Μετά από 12 χρόνια επιστρέφει στην Championship η Λούτον. Έρχεται με φόρα από τις δύο σερί ανόδους. Από τη League 2 βρέθηκε μέσα σε δύο χρόνια στην Championship. Με νέο προπονητή τον Γκρέαμ Τζόουνς έχει ως πρώτο στόχο την παραμονή στην κατηγορία, αλλά ποιος μπορεί να αποκλείσει νέα έκπληξη; Στην Αγγλία όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και μία ομάδα να καταφέρει να ανέβει τρεις κατηγορίες σε τρία χρόνια.

Η Μίντλεσμπρο ετοιμάζει εφέτος την αντεπίθεσή της για να ανέβει στην Premier League. Πέρσι τερμάτισε στην έβδομη θέση και για μόλις ένα βαθμό δεν κατάφερε να μπει στα play-offs. Ένας πρώην παίκτης της, ο Τζόναθαν Γούντγκεϊτ, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της με στόχο να εξασφαλίσει ένα από τα τρία εισιτήρια της ανόδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ