ΣΠΟΡ

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε 6-0 την Μπιλμπάο με τα φώτα στον Μέσι

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε 6-0 την Μπιλμπάο με τα φώτα στον Μέσι
Reuters / Albert Gea

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε 6-0 την Μπιλμπάο με χατ τρικ του Σουάρες, η βραδιά όμως ανήκε στον Μέσι και την 5η Χρυσή Μπάλα του Αργεντινού μάγου.

Από νωρίς τον περίμενε η Χρυσή Μπάλα στα αποδυτήρια, δίπλα στην φανέλα με το 10. Όλοι αδημονούσαν να δουν το ίνδαλμα τους να φέρνει και την 5η Χρυσή Μπάλα στο Καμπ Νόου. Και οι οπαδοί επεφύλασσαν μια τεράστια έκπληξη στον Λίονελ Μέσι.

Το εντυπωσιακό πανό ήταν απλά η πρόγευση για την συνέχεια και την κορύφωση. Την στιγμή που ο Λίο Μέσι θα αποθέσει στον αγωνιστικό χώρο το έπαθλο και θα το αφιερώσει στους πιστούς οπαδούς της Μπαρτσελόνα.

2016 01 17T215830Z 720218300 GF20000098290 RTRMADP 3 SOCCER SPAIN


(Πηγή: Reuters / Albert Gea)

Και στο ξεκίνημα του ματς κερδίζει το πέναλτυ (που θα μετατρέψει σε γκολ) και την αποβολή του Ιραϊθόθ, που θα διευκολύνει την βραδιά κόντρα στην Μπιλμπάο.

Στο ημίχρονο θα γίνει αλλαγή (για προληπτικούς λόγους επειδή ένιωσε ένα σφίξιμο, ενώ Καταλανικές εφημερίδες έκαναν λόγο και για μικρή αδιαθεσία) και θα δώσει την θέση του στον Αρντά. Έτσι στο τέλος της βραδιάς θα κλέψει λίγη από την λάμψη και ο Σουάρες με το χατ τρικ και τα 18 γκολ συγκομιδή, που τον φέρνει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ