ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Νίκη με άγχος, έξαλλοι οι Αρκάδες

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Νίκη με άγχος, έξαλλοι οι Αρκάδες
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και πήρε τη νίκη με 1-0 αλλά ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί δικαιολογημένα να ωρύεται για τη φάση του Μπαράλες όπου παρά τη χρήση του VAR δεν καταλογίστηκε υπέρ του πέναλτι λίγο πριν το φινάλε. 

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν νωρίς το σκορ, μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Πασαλίδη μέσα στην περιοχή και ο Ελ Αραμπί το εκτέλεσε εύστοχα. Στη συνέχεια του αγώνα ήταν καλύτεροι και είχαν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποίησαν, με κορυφαία το δοκάρι του Ελ Αραμπί στο 69΄. Όμως μετά το 60' βγήκε και ο Αστέρας με αξιώσεις στην αντεπίθεση, είχε κι αυτός τις δικές του ευκαιρίες, που γέμισαν με άγχος τους γηπεδούχους

Για να φτάσουμε στην φάση του 80ου λεπτού όταν ο Μπαράλες ανατράπηκε από δυο παίκτες πέφτοντας στο χορτάρι, με τον διαιτητή Κουμπαράκη να βλέπει το VAR και να δείχνει να συνεχιστεί στο ματς σε μια απόφαση πάντως λανθασμένη, μιας και ο Αργεντίνος επιθετικός του Αστέρα ανατρέπεται κανονικά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μάρτινς): Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Σισέ, Σεμέδο, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς (66' Μασούρας), Σουντανί (66' Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (92' Γκερέρο).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας (83' Καπίγια), Άντριαν, Λουίς Φερνάντεθ (67' Σίτο), Μαρκ Φερνάντεθ (79' Μοράλες).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ