ΣΠΟΡ

Με τέρμα τα γκάζια για το +12 η Εθνική Ομάδα

Με τέρμα τα γκάζια για το +12 η Εθνική Ομάδα
INTIME / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η Εθνική Ομάδα δίνει αύριο το πρωί (11:30) το τελευταίο της παιχνίδι στη δεύτερη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ. Για να προκριθεί στα προημιτελικά πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον 12 πόντους διαφορά την Τσεχία.

Σε αυτή την περίπτωση και με την προϋπόθεση ότι στο άλλο ματς του ομίλου, που θα ακολουθήσει (15:30), οι ΗΠΑ κερδίσουν τη Βραζιλία, θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία Ελλάδας, Τσεχίας και Βραζιλίας στη δεύτερη θέση.

Για να έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία η Εθνική Ομάδα θα μπει με τέρμα τα γκάζια από το ξεκίνημα του αυριανού τελικού πρόκρισης, ώστε να πάρει το προβάδισμα και να καταφέρει να καλύψει τη διαφορά των 12 πόντων.

Η ομάδα με τα περισσότερα τρίποντα, φάουλ, ριμπάουντ, κλεψίματα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ πολλές επιλογές για το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας με την Τσεχία.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στη διαφορά των πόντων, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα με τα περισσότερα ριμπάουντ, φάουλ, λάθη, εύστοχα τρίποντα, κλεψίματα και τις περισσότερες ασίστ, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τον συνδυασμό της νικήτριας του αγώνα με τον πρώτο σκόρερ, το ημίχρονο/τελικό με παράταση, τους Over/Under πόντους παικτών, τα τρίποντα της Τσεχίας και της Ελλάδας, τα Uver/Under εύστοχα τρίποντα και ριμπάουντ παικτών, τις Over/Under ασίστ παικτών, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα, φάουλ, κλεψίματα, λάθη και ασίστ του αγώνα.

Κερδίζουν αν η ομάδα τους προηγηθεί με 20 πόντους διαφορά

Στο παιχνίδι Τσεχία-Ελλάδα και σε όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ την προωθητική ενέργεια «20 και Κάρφωσες».

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα κερδίζουν το στοίχημά τους αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα η ομάδα τους πάρει διαφορά 20 πόντων, ακόμα και αν στο τέλος ηττηθεί. Η προσφορά ισχύει για την αγορά «Νικητής Αγώνα», για όλα τα στοιχήματα (μονά, συστήματα, παρολί) που παίζονται πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ο παίκτης μπορεί να εξαργυρώσει το στοίχημα του μετά το τέλος του αγώνα και όχι κατά τη διάρκειά του. Το «20 και Κάρφωσες» αφορά και τα στοιχήματα που τοποθετούνται μέσω των αυτόματων τερματικών μηχανών στοιχηματισμού (SSBTs).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ