ΣΠΟΡ

Super League 1: «Απόδραση» με Κρέσπο για ΠΑΟΚ, άνετη νίκη για Ολυμπιακό και καλό ξεκίνημα για ΟΦΗ

Super League 1: «Απόδραση» με Κρέσπο για ΠΑΟΚ, άνετη νίκη για Ολυμπιακό και καλό ξεκίνημα για ΟΦΗ
INTIMEsports

Ο ΠΑΟΚ με «δράστη» τον Ισπανό αμυντικό επικράτησε (3-2) εκτός έδρας του Ατρομήτου και έκανε το 3/3 στην Super League 1.

Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν 2-0 σε διάστημα έξι λεπτών στο πρώτο ημίχρονο, με γκολ των Άκπομ (17’), Μάτος (23’), αλλά ο Βέλλιος στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μείωσε σε 1-2.

Στο 50’ ο Βέλλιος και πάλι ισοφάρισε σε 2-2, με το ματς στο τέλος να παίρνει χαρακτήρα θρίλερ. Το γκολ του Βαρέλα στο 88’ δεν μέτρησε ως οφσάιντ, αλλά ο Κρέσπο λύτρωσε στο 90+2’ τον ΠΑΟΚ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Θεοδωράκης, Νάτσος, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον, Κάχιλα (76’ Μπαένα), Μανούσος (80’ Ενσικουλού), Βέλλιος, Φάρλεϊ Ρόζα

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι (61’ Ελ Καντουρί), Μίσιτς, Λημνιός, Μπίσεσβαρ (61’ Ζαμπά), Πέλκας (80’ Σφιντέρσκι), Άκπομ.

Ολυμπιακός-Βόλος 5-0: Εύκολη νίκη και «σκέφτεται» Τότεναμ

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-0 του Βόλου και έκανε το 3/3 στο Πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτινς πλέον σκέφτονται το ματς με την Τότεναμ την Τετάρτη στο Φάληρο για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ για το Πρωτάθλημα. Σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν οι Γκιγιέρμε (12΄), Ελ Αραμπί (72΄) Γκερέρο (79΄), Βαλμπουενά (83΄) και Σουντανί (90+3΄).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Μεριά, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Γκιλιέρμε (84’ Μπενζιά), Καμαρά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς (70’ Σουντανί), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί (74’ Γκερέρο).

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Διαμαντής, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (56’ Αουγκούστο Μαξ), Ζοάο, Μπαλογιάννης, Μουνίθ (85’ Ηλιόπουλος), Μυστακίδης (69’ Ατιάτ), Γέντρισεκ

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 3-1: Ασταμάτητοι οι Κρητικοί

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε και ο ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού με 3-1, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, συνεχίζοντας την καλή του πορεία φέτος. Η ομάδα του Αγρινίου που αγωνιζόταν από το 29΄ με δέκα παίκτες, αφού ο Μιμίτο είδε την κόκκινη κάρτα.

Οι Κρητικοί βρήκαν το γκολ στο 54’ με τον Τσιλιανίδη και στο 61’ ο Μάνος έγραφε το 2-0. Στο 69’ ο Παναιτωλικός μείωσε σε 2-1 με τον Μοράρ, αλλά οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη με τον Τσιλιανίδη και πάλι στο 85’.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (34΄ Μπράουν), Νέιρα, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Ναμπί (81΄ Σακόρ), Σεμέδο, Μάνος (88΄ Φιγκεϊρέδο).

Παναιτωλικός (Λουίς Κάστρο): Κνετ (79΄ Γιαννακόπουλος), Σανιά, Μαλή, Γιοβάνοβιτς, Λουτσιάνο, Ντάλσιο, Λουσέρο, Ντίαζ, Μιμίτο, Ντουάρτε (60΄ Μοράρ), Μπαϊροβιτς (46΄ Αριγίμπι).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ