ΣΠΟΡ

Champions League: Ανατροπή με Σουάρες για Μπαρτσελόνα

Champions League: Ανατροπή με Σουάρες για Μπαρτσελόνα

Ο Λούις Σουάρες έσωσε την Μπαρτσελόνα από μια ακόμη γκέλα τη φετινή χρονιά μιας και με δύο προσωπικά του γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1 κόντρα στην Ίντερ.

Οι Ιταλοί από την πλευρά τους μπορεί να παρατάχθηκαν στο Καμπ Νόου χωρίς τον Ρομελού Λουκάκου που έμεινε στο Μιλάνο ενόψει και του ντέρμπι πρωτιάς της Κυριακής στην Serie A με την Γιουβέντους εντός έδρας όμως έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι φέτος είναι άλλη ομάδα με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της και βρέθηκαν κοντά στο να πάρουν την ισοπαλία αλλά τελικά γύρισε στο Μιλάνο με άδεια χέρια.

Οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό του ματς με τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ για να ισοφαρίσει στο 58ο λεπτό η Μπαρτσελόνα με τον Λούις Σουάρες. Οι Καταλανοί προσπάθησαν για δεύτερο γκολ όμως δεν τα κατάφεραν και το βρήκαν με δράστη και πάλι τον Ουρουγουανό που έκανε το 2-1 στο 84ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα η κάτοχος του τελευταίου τροπαίου της διοργάνωσης Λίβερπουλ γύρισε από την «κόλαση» στον «παράδεισο» μιας και μπορεί να προηγήθηκε 3-0, όμως είδε την Σάλτσμπουργκ να φέρνει το ματς στα ίσια (3-3) με τον ηγέτη αυτής της ομάδας Μοχάμεντ Σαλάχ να μην έχει πει την τελευταία του λέξη και να κάνει το 4-3 δίνοντας μια δύσκολη νίκη στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα οι Άγγλοι προηγήθηκαν με 3-0 με γκολ των Μανέ (9΄), Ρόμπερτσον (25΄) και Σαλάχ (36΄), με τους Αυστριακούς με «δράστες» τους Τσαν (39΄), Μιναμίνο (56΄) και Χάλαντ να κάνουν το 3-3 και να είναι κοντά σε μια επική ανατροπή. Όμως ο Σαλάχ χτύπησε και πάλι στο 69ο λεπτό δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Άγιαξ πέρασε με 3-0 (8΄Ζιγές, 34΄Πρόμες, 67΄Ντε Μπεκ)από την έδρα της Βαλένθια, ενώ η Τσέλσι επικράτησε 2-1 (33΄Οσιμέν-22΄Άμπραχαμ, 78΄Ουίλιαν) της Λιλ. Τέλος η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου ηττήθηκε 3-1 στην έδρα της Ζενίτ με την Λιόν να περνάει με 2-0 από το «σπίτι» της Λειψίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ