ΣΠΟΡ

"Βρώμικο πόλεμο" από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κατήγγειλε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

"Βρώμικο πόλεμο" από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κατήγγειλε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Για πόλεμο συνολικά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού από την πλευρά του κυρίου Σταύρου Κοντονή έκανε λόγο και η ΚΑΕ, δίνοντας στην δημοσιότητα και τα σχετικά στοιχεία.

Την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Τάκης Τριαντόπουλος, που ανέφερε ότι η συνέντευξη Τύπου είχε στόχο να δώσει τα απαραίτητα στοιχεία για να καταλάβει ο κόσμος ποιος κάνει πόλεμο συνολικά στον Παναθηναϊκό.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου

«Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα και από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη και δεν εκβιάζεται και δεν απειλείται από κανέναν περαστικό. Οι Κυβερνήσεις πέφτουν αλλά ο Παναθηναϊκός μένει. Η μικροπολιτική θα τελειώσει».

Στο επίκεντρο της κριτικής του Παναθηναϊκού ήταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος σύμφωνα με τους επικεφαλής της ΚΑΕ ουσιαστικά κορόιδευε από την αρχή. Κατήγγειλαν ότι η ΚΑΕ με δικά της χρήματα εγκατέστησε όλα τα συστήματα ασφαλείας (κάμερες, τουρνικέ, διάθεση εισιτηρίων), που έπρεπε για να πάρει την άδεια λειτουργίας. Χρησιμοποιώντας και υπάρχον υλικό από την σύμβαση του 2007 (ύψους 10 εκατομμυρίων), παρότι τα μηχανήματα αυτά ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν από το Κράτος και σάπιζαν σε αποθήκες.

Για το θέμα του ΑΜΚΑ και την έκδοση εισιτηρίων ο κύριος Τριαντόπουλος έδωσε στοιχεία για χρησιμοποίηση πλαστών στοιχείων από ανθρώπους του ΟΑΚΑ, μοιράζοντας ή πουλώντας ακόμη και στην μαύρη αγορά, προσκλήσεις της ΚΑΕ.

Ο κύριος Κοντονής σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΚΑΕ παρενέβη ανοιχτά και στην ΕΕΑ και στο ΔΣ του ΟΑΚΑ σχετικά με τα χρήματα, που έπρεπε να καταβάλει ο σύλλογος για να χρησιμοποιεί το γήπεδο και οι δύο πλευρές έχουν πάει στα Δικαστήρια.

st kae 2

(Πηγή: YouTube/ΚΑΕ Παναθηναϊκός)

«Ήξερε ο κύριος Κοντονής ότι ενώ η αρχική προθεσμία που μας δόθηκε για τον διακανονισμό από την ΕΕΑ ήταν η 5/11, μας ήρθε χαρτί από τον πρόεδρο της κύριο Παπαλάκη, ότι πρέπει να έχουμε δώσει τα χρήματα στις 15/10, τρεις ημέρες πριν το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό;», διερωτήθηκε ο κύριος Τριαντόπουλος, που πρόσθεσε ότι αναγκάστηκαν έτσι να υπογράψουν σύμβαση στις 14/10 για να μπορέσει να αγωνιστεί.

Επίσης ο κύριος Κοντονής φέρεται να δηλώνει σε ΔΣ του ΟΑΚΑ, ότι είναι η ευκαιρία να πιεστεί ο Παναθηναϊκός και να δώσει περισσότερα λεφτά. Την ώρα μάλιστα που η ΓΓΑ πληρώνει τα χρήματα για τον Άρη, ενώ ο Ολυμπιακός πολύ λιγότερα (360 έναντι των 750, που καλείται να πληρώσει ο Παναθηναϊκός), με μέλος του ΔΣ του ΣΕΦ (που ορίζει την τιμή) να είναι και μέλος της ΕΕΑ (που εγκαλούσε τον Παναθηναϊκό για ρύθμιση του χρέους του).

01 SYNENT TYPOU KAE PANATHINAIKOS

Πηγή: ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Έδωσε εντολή για να μας πιουν το αίμα. Ζητήσαμε να τον δούμε και δεν είχε χρόνο, ενώ φωτογραφιζόταν με άλλους. Χρήματα για τα έργα στο ΟΑΚΑ με τα τεράστια λειτουργικά προβλήματα δεν είχε. 1 εκατομμύριο όμως η ΓΓΑ έδωσε στην περιφέρεια του και το δημοτικό στάδιο Ζακύνθου».

Καταλήγοντας ο κύριος Τριαντόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά. «Θέλει να καλύψει την ανεπάρκεια του ο κύριος Κοντονής και χρησιμοποιεί τον Παναθηναϊκό για να πει ότι κάτι έκανε. Ας λύσει τα θέματα της παράγκας και της βίας και μετά ας ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό, που δεν μπορεί να αγγίξει. Χτυπώντας τον τοίχο που λέγεται Παναθηναϊκός θα σπάσει το κεφάλι του. Ελπίζουμε να έχει την ίδια ευαισθησία την Δευτέρα στο ντέρμπυ, αν χρειαστεί, με εκείνη για τα γεγονότα της Λεωφόρου».

«Δεν θέλουμε πόλεμο με κανέναν. Το έχουμε τηρήσει. Αλλά δεν φοβόμαστε και κανέναν. Είμαστε ο Παναθηναϊκός. Θα είμαστε και στο πλευρό των φιλάθλων σε οποιαδήποτε ειρηνικοί διαμαρτυρία αλλά είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε μορφή βίας».

05 SYNENT TYPOU KAE PANATHINAIKOS

Πηγή: ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Μετωπική και της ΠΑΕ με τον Κοντονή

Νωρίτερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» υποστήριξε ότι είχε την σύμφωνη γνώμη του κυρίου Αλαφούζου, όταν του ανέφερε την πιθανότητα να κλείσει η Θύρα 13. «Σε συνάντηση πριν λίγο καιρό παρουσία τρίτου προσώπου, ο κύριος Αλαφούζος μου είχε πει ότι πρέπει να κλείσει η Θύρα 13 γιατί έχει καταστρέψει τον σύλλογο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κύριος Κοντονής. Η ΠΑΕ απάντησε με σφοδρότητα στον κύριο Κοντονή τονίζοντας μεταξύ άλλων, «ότι μπερδεύει συνομιλητές και τηλεφωνικές γραμμές και ότι προφανώς την τιμωρία του Παναθηναϊκού έχει ζητήσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, τον οποίο αποκαλεί φίλο του και μιλά τακτικά μαζί του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ