ΣΠΟΡ

Ελλάδα - Φινλανδία 2-1: Ανατροπή και φινάλε με νίκη

Ελλάδα - Φινλανδία 2-1: Ανατροπή και φινάλε με νίκη
ΙΝΤΙΜΕ

Η Εθνική ομάδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Φινλανδία τελικά βρήκε τις λύσεις και επικράτησε 2-1 στο ΟΑΚΑ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που για μια ακόμα φορά έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο έκλεισε με νίκη την πορεία της στα προκριματικά του Euro 2020.

H Εθνική ομάδα υπό τις οδηγίες του Ολλανδού τεχνικού έδειξε για μια ακόμα φορά ότι έχει μπει σε μια νέα «εποχή» αφήνοντας πίσω της όλα αυτά τα άσχημα αποτελέσματα που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια και τα οποία της στέρησαν την παρουσία της στα τελικά της διοργάνωσης.

Πλέον το στοίχημα είναι αν θα μείνει αυτό το πρόσωπο και στην πρόκληση που είναι τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από την πλευρά της η Φινλανδία δεν επηρεάστηκε από τη συγκεκριμένη ήττα μιας και έχει ήδη προκριθεί στα τελικά του Euro 2020 και απλά ήθελε να κλείσει με νίκη το «ταξίδι» της σε αυτή τη φάση.

Η Φινλανδία προηγήθηκε με τον Πούκι στο 27ο λεπτό μετά από λάθος του Κώστα Σταφυλίδη αλλά οι Μάνταλος (47΄) και Γαλανόπουλος (70΄) έδωσαν τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Φαν Σιπ.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος (73΄Γαλανόπουλος), Παυλίδης (64΄Κουλούρης), Χατζηδιάκος, Λημνιός, Μάνταλος (90+3 Μασούρας), Κουρμπέλης, Γιαννούλης.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Γιόρονεν, Τοίβιο (59΄Λαμ), Βαλσάνεν, Καμαρά, Λουντ, Πούκι, Σκούλερ (77΄Γένσεν), Βαλσάνεν, Σκραμπ (77΄Σοΐρι), Καούκο, Ραϊτάλα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ