ΣΠΟΡ

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Σαρωτική νίκη για τους «Κόκκινους»

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Σαρωτική νίκη για τους «Κόκκινους»
INTIME SPORTS

Με μια εξαιρετική εμφάνιση, η Λίβερπουλ νίκησε 2-0 και τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ» και έφτασε στο +16 και με ματς λιγότερο από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λίβερπουλ έχει να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα από το 1990, όμως, τη φετινή σεζόν δεν γίνεται να το χάσει ακόμα κι αν… φύγει από το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι «Reds» του Γιούργκεν Κλοπ συμπλήρωσαν πάνω από 1.000 ημέρες αήττητοι, επιβλήθηκαν πολύ εύκολα 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο – κατ’ ευφημισμόν – ντέρμπι στο «Άνφιλν» και… καλπάζουν για να κάνουν δικό τους τον τίτλο στην Premier League!

Στο ματς της Κυριακής η ομάδα του Κλοπ δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει τη νίκη και να φτάσει στους 64 βαθμούς μετά από 22 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Η Λίβερπουλ, δηλαδή, δεν έχει χάσει από κανέναν τη φετινή σεζόν κι η μοναδική της απώλεια είναι μόλις μια ισοπαλία.

Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι, κατά κύριο λόγο, και η Λέστερ αφήνουν βαθμούς είτε εντός είτε εκτός έδρας, με την ομάδα του Μέρσισαϊντ να έχει φτάσει στο +16 από τους «Πολίτες» και να έχει αγκαλιάσει ουσιαστικά την κούπα του πρωταθλητή από τον Ιανουάριο!

Στον αγώνα με τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, που στα «πέτρινα χρόνια» της Λίβερπουλ ήταν η ομάδα που σάρωνε τους τίτλους, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, ενώ ο Μο Σαλάχ στο 90’ «υπέγραψε» το τελικό 2-0. Η Λίβερπουλ με αυτή τη νίκη πήγε στο εντυπωσιακό +30 από τους «κόκκινους διαβόλους» και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της…



ΔΗΜΟΦΙΛΗ