ΣΠΟΡ

Συντετριμμένος ο Τζόρνταν για τον Κόμπι Μπράιαντ: Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο

Συντετριμμένος ο Τζόρνταν για τον Κόμπι Μπράιαντ: Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο
ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP PHOTO/Vince BUCCI

Όταν ο Κόμπι Μπράιαντ ξεκινούσε την καριέρα του, αρκετοί ήταν αυτοί που μίλησαν για έναν «νέο Τζόρνταν». 

Για πολλούς, ο Κόμπι ήταν ίσως ο μοναδικός που μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια των «Air» και να συγκριθεί το επιθετικό τους ταλέντο.

Ο ίδιος ο «MJ23» είχε αναγνωρίσει πολλές φορές τις σπουδαίες ικανότητες και το τεράστιο ταλέντο του «Black Mamba», με τους δυο σούπερ σταρ να διατηρούν μια ειλικρινή φιλία.

Ο Μάικλ Τζόρνταν στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, δήλωσε συγκλονισμένος και τόνισε πως δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει τον πόνο που νιώθει μετά το θλιβερό συμβάν.

«Είμαι σοκαρισμένος από τα τραγικά νέα του θανάτου του Κόμπι και της κόρης του. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που νιώθω. Αγαπούσα τον Κόμπι, ήταν σαν μικρός μου αδερφός. Συζητούσαμε συχνά, θα μου λείψουν πολύ αυτές οι συζητήσεις. Ήταν ένας σκληρός ανταγωνιστής, ένας από τους κορυφαίους του αθλήματος και είχε δημιουργική δύναμη. Ο Κόμπι ήταν ένας υπέροχος πατέρας που αγαπούσε την οικογένειά του βαθιά, καμάρωνε για την κόρη του και για την αγάπη της για το μπάσκετ. Η σύζυγός μου κι εγώ στέλνουμε βαθύτατα συλλυπητήρια στη Βανέσα, στον οργανισμό των Λέικερς και στους φίλους του μπάσκετ σε όλο τον πλανήτη», ήταν τα λόγια του κορυφαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ