ΣΠΟΡ

Super league: ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής

Super league: ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής σήμερα, Κυριακή, στις 19:30 σε μια μάχη γοήτρου, ψυχολογίας αλλά και τρίτης θέσης.

Η Ένωση έχει εξασφαλισμένη την παρουσία στα playoffs, ενώ με νίκη και το τριφύλλι κατοχυρώνει την είσοδο στην εξάδα. Ο Μάσιμο Καρέρα και ο Γιώργος Δώνης ετοιμάζονται για την πρώτη τους σύγκρουση στη σκακιέρα των πάγκων.

Με στόχο να διατηρήσει το αήττητό του στο φετινό πρωτάθλημα και να μείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται επίσης σήμερα στις 17:15 στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο.

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από τη σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδας, όμως πριν από τον επαναληπτικό σε λίγες ημέρες στο ΟΑΚΑ θέλουν να πάρουν το «τρίποντο» με το οποίο θα παραμείνουν τουλάχιστον σε… απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει στις 15:00 στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα να υποδέχεται τον Άρη. H ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θέλει το τρίποντο προκειμένου να ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Όσον αφορά τους «κίτρινους» του Μίκαελ Ένινγκπου θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στις θέσεις των πλέι οφ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ