ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός Α.Ο.: «Σεβαστείτε την προσπάθεια της ομάδας, μην έρθετε χωρίς εισιτήριο»

Παναθηναϊκός Α.Ο.: «Σεβαστείτε την προσπάθεια της ομάδας, μην έρθετε χωρίς εισιτήριο»

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ξεκαθαρίζει πως δεν πρέπει κανείς να προσεγγίσει το κλειστό του Αγίου Θωμά αν δεν έχει εξασφαλίσει εισιτήριο για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό.

Κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του επαναληπτικού τελικού του «League Cup Νίκος Σαμαράς», με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, κάνει ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος. Ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του εξήγησε το πώς διατέθηκαν τα 900 εισιτήρια μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και αποκλειστικά σε μέλη του, ενώ ζητά από τον κόσμο που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την παρουσία του στο παιχνίδι, να μην προσεγγίσει καν το γήπεδο έτσι ώστε να μην προκληθούν προβλήματα.

Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να τηρήσουν την τάξη στα παιχνίδια όλων των τμημάτων του Συλλόγου και αυτό δεν αφορά μόνο το γεγονός ότι θα δώσει ένα ακόμα ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζουμε πως στα τέλη Ιανουαρίου μετά τον αγώνα μπάσκετ γυναικών κόντρα στον Σπόρτινγκ όπου 50 άτομα είχαν μπει χωρίς εισιτήριο, και παρακάμπτοντας τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», το «τριφύλλι» είχε ανακοινώσει πως δεν θα δεχθεί το παραμικρό στο εξής.

Μάλιστα, είχε γίνει ξεκάθαρο πως αν υπάρξει ξανά τέτοιο φαινόμενο, η ομάδα θα αποσυρθεί από τον αγώνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Θα είναι, συνεπώς, τεράστιο κρίμα αν υπάρξουν τέτοια φαινόμενα στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό όπου ο Παναθηναϊκός διεκδικεί τίτλο, να οδηγηθεί στο να αποσυρθεί από το γήπεδο σε περίπτωση τέτοιων περιστατικών. Για αυτό και από τον Σύλλογο εκδόθηκε άλλη μια ανακοίνωση με στόχο να ενημερώσει και να ειδοποιήσει τους φιλάθλους για τα ισχύοντα στον αγώνα της Τετάρτης…

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

«Η φετινή υπερπροσπάθεια που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ ανδρών μας έχει φέρει ένα βήμα πριν από έναν τίτλο μετά από δέκα χρόνια.

Όπως είναι λογικό, αυτό έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων μας με αποτέλεσμα να υπάρξει τεράστια ζήτηση για να παρακολουθήσουν τον αυριανό τελικό στον «Άγιο Θωμά».

Έχοντας, λόγω χωρητικότητας του γηπέδου, τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν αυστηρά 900 μέλη, τα εισιτήρια βγήκαν προς διάθεση μέσω ίντερνετ ώστε να διατεθούν με δικαιοσύνη και χωρίς διακρίσεις.

Ευελπιστούμε ότι όλοι θα σεβαστείτε την ανωτέρω προσπάθεια που γίνεται από το τμήμα και δεν θα προσπαθήσετε να προσεγγίσετε το γήπεδο άνευ εισιτηρίου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές μας να διεκδικήσουν τον τίτλο, αλλά και στους φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας που τόσο αγαπάνε. Καλή μας επιτυχία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ