ΣΠΟΡ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τζούνιορ έφτιαξε λογαριασμό και «έριξε» το Instagram

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τζούνιορ έφτιαξε λογαριασμό και «έριξε» το Instagram
INSTAGRAM

Ντεμπούτο στα social media αποφάσισε να κάνει ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο και η προσωπική του σελίδα στο Instagram έκανε «πάταγο». 

Συγκεκριμένα, ο γιος του άσου της Γιουβέντους (τον ακολουθούν 205 εκατ. άνθρωποι) κατάφερε να έχει 800.000 followers σε μερικές ώρες έχοντας κάνει και μάλιστα τρία post.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανεβάζει, γεμάτος περηφάνια, αρκετές φορές στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βιντεάκια με τα κατορθώματα του Κριστιάνο τζούνιορ.

Ο οκτάχρονος δείχνει το ταλέντο του με κάθε ευκαιρία. Είτε εντυπωσιάζει με την εξαιρετική τεχνική του, είτε όταν σκοράρει επτά γκολ σε ένα ημίχρονο.

Συνολικά σε 35 παιχνίδια στην «καριέρα» του ο μεγάλος γιος του Ρονάλντο έχει σημειώσει 56 γκολ και έχει δώσει 26 ασίστ.

https://www.instagram.com/p/B89vd-mhJ1A

«Μακάρι να καταφέρει ο μικρός να γίνει σαν τον μπαμπά του. Ο ίδιος, βέβαια, λέει ότι θα γίνει ακόμα καλύτερος, αλλά αυτό μάλλον είναι δύσκολο» έχει πει χαριτολογώντας ο... μεγάλος Κριστιάνο.

Στο ντεμπούτο του με την Κ9 της Γιουβέντους ο Κριστιάνο τζούνιορ είχε στείλει τέσσερις φορές τη μπάλα στα δίχτυα.

Σε τουρνουά στη Μαδέιρα, εκεί που γεννήθηκε ο Ρονάλντο, ο μικρός πέτυχε επτά γκολ σε ένα ημίχρονο.

https://www.instagram.com/p/B89upz1BSaz

Μάλιστα ο Κριστιάνο τζούνιορ είχε κλέψει την παράσταση τόσο στη φιέστα της κατάκτησης του Champions League από όταν ο πατέρας του αγωνιζόταν στην Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ποζάροντας σαν τον Πορτογάλο άσο όταν αυτός σκοράρει αλλά και στα βραβεία της FIFA για τη Χρυσή Μπάλα το 2015.

Πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, ο Κρις Τζούνιορ ήταν στην αγκαλιά του πατέρα του. Όταν όμως μπήκε στην αίθουσα ο Μέσι, ο μικρός σηκώθηκε από τη θέση του και πήγε να τον χαιρετήσει, με τον πατέρα του μάλιστα να τον... ωθεί να πλησιάσει τον άσο της Μπαρτσελόνα.

https://www.instagram.com/p/B89qnU5hpGA

Ο Μέσι χάιδεψε στο κεφάλι τον πιτσιρικά και τον ρώτησε «τι κάνει»... Εκείνος ντράπηκε και επέστρεψε στον πατέρα του, ο οποίος έσπευσε να δικαιολογήσει την κίνηση του γιου του απευθυνόμενος στον Αργεντινό: «Βλέπει στο διαδίκτυο βίντεο με εμάς και μου μιλάει για σένα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ