Προχωρημένες επαφές του Παναγιώτη Γιαννάκη με κορυφαία ομάδα

Ένα βήμα πριν από μία νέα αρχή φαίνεται πως βρίσκεται ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης, καθώς πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με κορυφαία ομάδα, με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς.

Όσο για το ποια είναι η ομάδα που δελέασε τόσο τον Παναγιώτη Γιαννάκη ώστε να επιστρέψει, η ταυτότητά της κρατείται επτασφράγιστο μυστικό, γεγονός που ανεβάζει το ενδιαφέρον και την αγωνία του φίλαθλου κοινού – και όχι μόνο – στα ύψη!

Οι επαφές των δύο πλευρών, λένε οι πληροφορίες, είναι αρκετά προχωρημένες και η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας είναι ζήτημα λίγων ωρών. Αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για το τι περιλαμβάνει η προσφορά που έκαμψε την «αντίσταση» του Παναγιώτη Γιαννάκη και τον έπεισε να επιστρέψει, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μία «δυνατή» συμφωνία, την οποία ο Δράκος του ελληνικού μπάσκετ είδε με θετική διάθεση από την πρώτη στιγμή. Για το λόγο αυτό, οι δύο πλευρές δεν ενεπλάκησαν σε πολύχρονες διαπραγματεύσεις, αλλά αντίθετα συμφώνησαν στα βασικά σημεία ευθύς εξ’ αρχής και απέμεναν πλέον μόνο να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες δευτερεύουσας σημασίας.

617436 7410

Πηγές από τον κύκλο του Παναγιώτη Γιαννάκη πάντως τηρούν σιγή ιχθύος όσον αφορά στο ποια είναι αυτή η κορυφαία ομάδα με τους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς που πολιορκεί στενά τον Δράκο και πρόκειται να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση. Οι ίδιοι αυτοί κύκλοι αρνούνται να επιβεβαιώσουν, χωρίς όμως ούτε να διαψεύδουν τις πληροφορίες για το ευχάριστο γεγονός που κατακλύζει τα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες. Όλοι παραπέμπουν σε τυχόν επίσημες ανακοινώσεις των ενδιαφερόμενων πλευρών – εφόσον φυσικά επιτευχθεί η μεταξύ τους συμφωνία.

Όπως ακούγεται στους μπασκετικούς κύκλους, o θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, είναι τώρα έτοιμος να αναλάβει και πάλι δράση, αν και είχε αποτραβηχθεί από το προσκήνιο το τελευταίο διάστημα. Οι επαφές με τη συγκεκριμένη ομάδα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε τις τελευταίες ώρες, είχαν αρχίσει εδώ και λίγο καιρό, σε επίπεδο συζητήσεων. Έτσι, όταν ήρθε η πρόταση, ο Δράκος ήταν έτοιμος να επιστρέψει – όπως και φαίνεται τελικά να γίνεται. Μένει να δούμε τι πρόκειται να συμβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης