ΣΠΟΡ

Κορωνοϊός: Αίτημα Γουλβς στην UEFA για αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Κορωνοϊός: Αίτημα Γουλβς στην UEFA για αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό
AP Photo

Σε διαπραγματεύσεις με τους αξιωματούχος της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας φέρεται πως βρίσκονται οι Γουλβς, που έχουν, μάλιστα, καταθέσει αίτημα για την αναβολή του πρώτου αγώνα στους «16» του Europa League με τον Ολυμπιακό. Οι κινήσεις τους έρχονται στον απόηχο της ανακοίνωσης του προέδρου των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, πως διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό. 

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (12/3) στις 22:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί «κεκλεισμένων των θυρών», στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού. Η συγκεκριμένη απόφαση βρήκε σύμφωνη και την UEFA, η οποία επιβεβαίωσε πως στο φαληρικό γήπεδο δεν θα βρίσκονται φίλαθλοι των δύο συλλόγων.

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης (10/3) ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στο νέο ιό. Μάλιστα, άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας υποβάλλονται σε προληπτικούς ελέγχους, προκειμένου να φανεί αν υπάρχει κι άλλο κρούσμα.

Όλα αυτά φαίνεται πως έχουν θορυβήσει τους ανθρώπους της Γουλβς, η οποία, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής ιστοσελίδας «Telegraph», έχει καταθέσει αίτημα προς την UEFA, με το οποίο ζητά την αναβολή του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο αίτημα τονίζεται, δε, πως οι άνθρωποι των «Λύκων» είναι σε επαφές με την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, περιμένοντας άμεσα την απόφαση, μια και η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει για την Αθήνα, το αύριο το απόγευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ