ΣΠΟΡ

Η Σάντερλαντ διέκοψε το συμβόλαιο του Τζόνσον, που παραδέχθηκε την ενοχή του για σχέσεις με ανήλικη

Η Σάντερλαντ διέκοψε το συμβόλαιο του Τζόνσον, που παραδέχθηκε την ενοχή του για σχέσεις με ανήλικη
Ο Άνταμ Τζόνσον με την σύντροφό του Στέισι Φλάουντερς στο Δικαστήριο Reuters / Andrew Yates

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της δίκης του Άνταμ Τζόνσον για τις κατηγορίες της παιδεραστίας, η Σάντερλαντ αποφάσισε να διακόψει το συμβόλαιο του.

Σε μια λιτή ανακοίνωση ο Αγγλικός σύλλογος δικαιολόγησε την απόφαση της λύσης της συνεργασίας με τον 28χρονο διεθνή Άγγλο παίκτη, από την στιγμή, που παραδέχθηκε την ενοχή του για τις κατηγορίες, ότι είχε σχέσεις με 15χρονη.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό, ότι ο παίκτης έμενε εκτός ομάδας για το ματς του Σαββάτου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε την λύση του συμβολαίου του, κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης. Όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία έβγαλαν «έκτακτα» για την είδηση, που αναμένεται να μονοπωλήσει τα πρωτοσέλιδα το επόμενο διάστημα.

Την περασμένη άνοιξη, που συνελήφθη ο Άνταμ Τζόνσον, μετά την καταγγελία του πατέρα της κοπέλας, η Σάντερλαντ τον είχε στηρίξει. Όμως η παραδοχή του, ότι είναι «ένοχος» για 2 από τις 4 κατηγορίες, άλλαξε την απόφαση του συλλόγου.Το πρωί στο Δικαστήριο του Μπράντφορντ ξεκινά η ακροαματική διαδικασία, ενώπιον σώματος ενόρκων, για τις δύο κατηγορίες, που δεν αποδέχθηκε ο ποδοσφαιριστής. Η απόφαση αναμένεται σε δύο εβδομάδες.

Δείτε ακόμη

Σάλος στην Αγγλία με τον διεθνή άσο της Σάντερλαντ που παραδέχθηκε σχέσεις με 15χρονη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ