ΣΠΟΡ

Πάσχα 2020: Ευχές των Μιλγουόκι Μπακς στα... ελληνικά

Πάσχα 2020: Ευχές των Μιλγουόκι Μπακς στα... ελληνικά
AP Photo/Nell Redmond

Τις ευχές τους στα… ελληνικά στέλνουν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για ακόμη μία φορά η ομάδα επέλεξε να στείλει ένα ελληνικό μήνυμα, αυτή τη φορά με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα.

«Χριστός Ανέστη, καλό Πάσχα στους Έλληνες σε όλο τον κόσμο», σημειώνουν οι Μπακς σε ανάρτηση στο Facebook, ευχόμενοι παράλληλα:

«Να είστε όλοι καλά και να υποστηρίζετε τους Μιλγουόκι Μπακς».

Η ομάδα του Έλληνα σούπερ σταρ, Γιάννη Αντετοκούμπο συνηθίζει να κάνει αναρτήσεις στα ελληνικά.

bucks

Να σημειωθεί πως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η αγωνιστική δράση στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του μπάσκετ του πλανήτη έχει διακοπεί και παραμένει άγνωστο πώς θα ολοκληρωθεί η χρονιά.

Χθες έγινε γνωστό πως το ΝΒΑ και η Ένωση παικτών κατέληξαν σε συμφωνία να γίνει μείωση των αμοιβών τους της τάξης του 25% για την περίοδο που δεν υπάρχει ενεργή δράση.

Τα χρήματα θα τοποθετηθούν σε ειδικό λογαριασμό και αν διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια θα επιστραφούν στους παίκτες. Παράλληλα, θα συνεχιστούν οι μειώσεις για τους δύο πρώτους μήνες της σεζόν 2020-21.

«Δεν έχει παρθεί απόφαση για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Όπως δήλωσε ο κομισάριος του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ Άνταμ Σίλβερ σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους δημοσιογράφους δεν πλησιάζει η στιγμή για την λήψη αποφάσεων για πιθανή επανεκκίνηση και δεν μπορούν να οριστεί κάποιο χρονοδιάγραμμα.

«Με βάση τις αναφορές που έχουμε από διάφορους εξωτερικούς αξιωματούχους, τρέχοντες αξιωματούχους δημόσιας υγείας ... δεν είμαστε σε θέση να λάβουμε αποφάσεις και δεν είναι σαφές πότε θα είμαστε» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν πολλά δεδομένα που όλα πρέπει να ενωθούν για να βοηθήσουν στη λήψη αυτών των αποφάσεων. Νομίζω ότι δεν είμαστε καν στο σημείο που μπορούμε να πούμε κάτι»

Τέλος ο Σίλβερ επιβεβαίωσε το γεγονός ότι εξετάζει το ΝΒΑ το ενδεχόμενο να γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε ακόμα μια μεγάλη συμφωνία, καθώς αποφασίστηκε ότι και στο μέλλον θα υπάρχει σταδιακή μείωση μισθών σε περίπτωση «ανωτέρας βίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ