ΣΠΟΡ

Διακόπηκε ο αγώνας Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών ΠΑΟΚ-Αμύντα, λόγω επεισοδίων

Διακόπηκε ο αγώνας Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών ΠΑΟΚ-Αμύντα, λόγω επεισοδίων
http://www.handball.org.gr/

Ο πρώτος ημιτελικός του Final 4 Κυπέλλου χάντμπολ Γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και Αμύντα Αμυνταίου διακόπηκε μετά από εισβολή οπαδών και ξύλο στο κλειστό της Μίκρας.

Λίγο μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, άγνωστοι (που δεν είχαν σχέση με το παιχνίδι), φορώντας κουκούλες και κράνη εισέβαλαν στο γήπεδο από την κεντρική είσοδο και πέταξαν κροτίδες, καθίσματα και διάφορα αντικείμενα. Υπήρξαν συμπλοκές ακόμη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η δύναμη της Αστυνομίας ήταν ανεπαρκής (όχι πάνω από 10 αστυνομικοί), παρότι η Ομοσπονδία είχε ζητήσει να υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Τα επεισόδια συνδέονται με τη διεξαγωγή στις 19:00 του αγώνα Ηρακλής-Παναθηναϊκός για τη Volley League, σε παρακείμενο γήπεδο της Μίκρας και το αυριανό ντέρμπυ του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή για το ποδόσφαιρο.

Οι συμπλοκές συνεχίστηκαν και εκτός γηπέδου, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να επεμβαίνουν με μεγάλη καθυστέρηση. Παρών στον αγώνα ήταν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αποχώρησε συνοδεία των ανδρών της ασφαλείας του από το χώρο. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» είπε: «Λυπάμαι που χάλασε η γιορτή. Τα εξετάζουμε όλα, θα δούμε τι θα γίνει».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ το σκορ του αγώνα ήταν 17-12 υπέρ του ΠΑΟΚ μέχρι το σημείο της διακοπής. Το ματς με απόφαση της Ομοσπονδίας ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά, μετά από διακοπή 1 ώρας και πλέον, με παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώ ο 2ος ημιτελικός Νέας Ιωνίας-Αναγέννησης Άρτας που ήταν προγραμματισμένος για τις 16.30, θα διεξαχθεί μετά το τέλος του 1ου ημιτελικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ