ΣΠΟΡ

Η ανήλικη οπαδός της Σάντερλαντ «καίει» στην κατάθεση της τον Άνταμ Τζόνσον

Η ανήλικη οπαδός της Σάντερλαντ «καίει» στην κατάθεση της τον Άνταμ Τζόνσον
Reuters / Phil Noble

Συνεχίζεται η δίκη του Άνταμ Τζόνσον για την υπόθεση παιδεραστίας, με την κατάθεση της ανήλικης, με την οποία κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις.

Ενώπιον ακροατηρίου και σώματος ενόρκων, παρουσιάστηκε η κατάθεση της 15χρονης στην Αστυνομία, που καταγράφηκε σε βίντεο. Σε αυτήν η ανήλικη οπαδός της Σάντερλαντ επιβεβαίωσε το κατηγορητήριο εις βάρος του 28χρονου ποδοσφαιριστή.

«Δέχτηκα ένα μήνυμα από τον παίκτη της Σάντερλαντ Άνταμ Τζόνσον, που ήταν για καιρό το είδωλο μου. Συναντηθήκαμε στις 17 Ιανουαρίου 2015 και μου υπέγραψε δύο φανέλες. Συνεχίσαμε την ανταλλαγή μηνυμάτων για να του δώσω ένα «ευχαριστήριο φιλί». Δεν είχα πρόβλημα με αυτό. Συναντηθήκαμε ξανά και του έδωσα το φιλί και ακόμη παραπάνω. Ήξερα πάνω κάτω τι θα γινόταν. Από ένα σημείο και μετά τραβήχτηκα λίγο γιατί ένιωσα άβολα. Πήγαμε σε ένα ακόμη πιο απόμερο μέρος και μου είπε χαρακτηριστικά, «για την επόμενη φορά».

Γνώριζε καλά και την ηλικία μου-με ρώτησε, και την τάξη που πήγαινα και νομίζω και το σχολείο μου. Δεν ήθελα αρχικά να γίνει κάτι, αλλά να το αφήσω να περάσει. Απλά το είπα στους γονείς μου, γιατί δεν μπορώ να τους κρύψω κάτι και η μαμά μου είπε ότι δεν πρέπει να περάσει έτσι. Δεν θα βρείτε κάτι παραπάνω στα μηνύματα. Είναι μόνο τα λόγια μου. Προσπάθησε να ξαναβρεθούμε, αλλά βρήκα προφάσεις. Ήταν πρωτόγνωρη κατάσταση για μένα όλο αυτό. Να πηγαίνω στα ματς ξέροντας ότι θα μου στείλει μήνυμα. Δεν ήθελα να πάρει τέτοια δημοσιότητα το όλο θέμα».

Ο Άνταμ Τζόνσον έχει αποδεχθεί μόνο τις κατηγορίες για το «φιλί» και την «ανταλλαγή μηνυμάτων», αρνούμενος άλλες δύο κατηγορίες για σεξουαλική επαφή με την ανήλικη. Για πρώτη φορά από την έναρξη της δίκης στο Μπράντφορντ, δεν είχε δίπλα του την σύντροφο του Στέισι Φλάουντερς (που ήταν έγκυος την εποχή που έγιναν τα γεγονότα).

Διαβάστε ακόμη

Καταδικαστικά είναι τα πρώτα στοιχεία για την υπόθεση παιδεραστίας του Άνταμ Τζόνσον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ