ΣΠΟΡ

Η 15χρονη έχει τραβήξει με το κινητό της την συνάντησή της με τον Άνταμ Τζόνσον

Η 15χρονη έχει τραβήξει με το κινητό της την συνάντησή της με τον Άνταμ Τζόνσον
Reuters / Andrew Yates

Εκτός από την λεπτομερή κατάθεση της 15χρονης στην Αστυνομία για τις συναντήσεις της με τον Τζόνσον, στο δικαστήριο παρουσιάστηκε και οπτικοακουστικό υλικό.

Η ανήλικη μαθήτρια τράβηξε με το κινητό της την συνάντηση με τον 28χρονο παίκτη και στο οποίο τα μέλη του σώματος ενόρκων είδαν την κοπέλα με την σχολική στολή της, το ταμπλό του τζιπ του παίκτη και άκουσαν καθαρά την φωνή του.

«Τον άγγιξα στα γεννητικά του όργανα»

Η 1η επαφή του Άνταμ Τζόνσον με την 15χρονη έγινε στις 17 Ιανουαρίου 2015 και διήρκεσε 15-20 λεπτά. Σε αυτήν ο διεθνής Άγγλος παίκτης της υπέγραψε τις φανέλες (που τις είχε υποσχεθεί κατά την προηγούμενη ανταλλαγή μηνυμάτων) και προσπάθησε να την φιλήσει, αλλά εκείνη τραβήχτηκε. Η ανταλλαγή μηνυμάτων συνεχίστηκε, με τον Τζόνσον να της ζητά ένα «ευχαριστήριο φιλί» και να την ρωτά:

Α.Τ. Είσαι σίγουρη ότι το θες αυτό;
15χρονη: Γιατί να μην το θέλω;

Η 2η συνάντηση έγινε στις 30 Ιανουαρίου 2015, και κράτησε περισσότερη ώρα (30-40 λεπτά). Όπως είχε αναφερθεί στην πρωινή ακροαματική διαδικασία, ο παίκτης ήξερε την ηλικία της. Πήγαν σε ένα απομονωμένο πάρκινγκ και εκεί της ζήτησε το «φιλί». Διήρκεσε αρκετά λεπτά.

«Έβαλε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι μου και στα εσώρουχα μου για αρκετή ώρα. Έπιασε το χέρι μου και το έβαλε μέσα από την φόρμα του, στα γεννητικά του όργανα. Ένιωσα αμήχανα παρότι ήξερα από πριν τι θα συμβεί. Ένιωσα ότι κάνω κάτι λάθος. Όχι ότι δεν το ήθελα, απλά ένιωθα ενοχές. Ένιωσα υποχρεωμένη να το κάνω». Στην συνέχεια φέρεται να έλαβε χώρα σεξουαλική πράξη για λίγα δευτερόλεπτα με τον παίκτη να της λέει: «αν συνεχίσεις κι άλλο θα αναγκαστώ να κάνουμε σεξ».

Ξέσπασε σε λυγμούς η μαθήτρια

Μετά την αναπαραγωγή του βίντεο της κατάθεσης της στην Αστυνομία, ξεκίνησε η εξέταση της στο ακροατήριο. Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν κατήγγειλε από την αρχή την σεξουαλική επαφή, η μαθήτρια απάντησε, ότι δεν είχε αποδεικτικά στοιχεία-μηνύματα παρά μόνο για την πρώτη συνάντηση. Όταν όμως διέρρευσε το θέμα και στο σχολείο της δεν μπορούσε να το κρύψει από τους γονείς της. Στις επίμονες ερωτήσεις γιατί αρχικά ζήτησε από τις φίλες της να την καλύψουν και να πουν ψέματα για το τι είχε συμβεί, επικαλέστηκε τον φόβο της και το ότι δεν ήθελε να εμπλέξει σε περιπέτειες τον ποδοσφαιριστή. Αργότερα όμως κατάλαβε την σοβαρότητα του συμβάντος και προέβη στην καταγγελία.

Η 15χρονη δεν άντεξε στην πίεση και ξέσπασε σε λυγμούς, υπό το βλέμμα του πατέρα της, που καθόταν σε μια γωνιά της αίθουσας και το Δικαστήριο διέκοψε για λίγο την ακροαματική διαδικασία, που συνεχίζεται αυτή την ώρα.

Διαβάστε τι έγινε στην πρωινή διαδικασία

Η ανήλικη οπαδός της Σάντερλαντ «καίει» στην κατάθεση της τον Άνταμ Τζόνσον

ΔΗΜΟΦΙΛΗ