ΣΠΟΡ

Στην πρωταθλήτρια Αγγλίας στέλνουν οι Ισπανοί τον Ντιέγκο Σιμεόνε από την επόμενη σεζόν

Στην πρωταθλήτρια Αγγλίας στέλνουν οι Ισπανοί τον Ντιέγκο Σιμεόνε από την επόμενη σεζόν
Reuters / Albert Gea

Δημοσίευμα στην Ισπανία «αποκαλύπτει» ότι έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στον τεχνικό της Ατλέτικο Μαδρίτης και την Τσέλσι για την θέση του προπονητή.

Η OK Diario υποστηρίζει ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήδη έχει ενημερώσει τους ροχιμπλάνκος, ότι θα αναλάβει το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, που μετά την απόλυση Μουρίνιο, προσέλαβε σαν υπηρεσιακό τον Γκους Χίντινγκ.

Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται το ποσό του ετήσιου συμβολαίου του, που θα φτάνει τα 12 εκατομμύρια €, ενώ ο Αργεντινός φέρεται να έχει ξεκινήσει μαθήματα Αγγλικών, για να είναι πανέτοιμος στη νέα του δουλειά.

Μετά από 5 χρόνια στον πάγκο των Μαδριλένων, ένα πρωτάθλημα Ισπανίας (2014), ένα Κύπελλο Ισπανίας (2013), το Super Cup Ισπανίας (2014), το Europa League (2012), το Ευρωπαϊκό Super Cup (2012) και έναν τελικό Champions League (2014, όταν έχασε στην παράταση από την Ρεάλ), ο «Τσόλο» θεωρεί ότι χρειάζεται μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Θα έχει μάλιστα την ευκαιρία να αναβιώσει την κόντρα του με τον Γκουαρντιόλα και τον Μουρίνιο (πιθανότατα εφόσον επιβεβαιωθεί, ότι θα αναλάβει την Μάντσεστερ Γιουν.), τους οποίους είχε αντιπάλους και σαν προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ