ΣΠΟΡ

Η 15χρονη συνεχίζει τις «αποκαλύψεις» στην υπόθεση παιδεραστίας του Άνταμ Τζόνσον

Η 15χρονη συνεχίζει τις «αποκαλύψεις» στην υπόθεση παιδεραστίας του Άνταμ Τζόνσον
Reuters / Phil Noble

Γεμάτη ένταση και με νέα στοιχεία από την 15χρονη στην εξέτασή της από την Υπεράσπιση συνεχίστηκε η δίκη του Άνταμ Τζόνσον.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δικαστηρίου του Μπράντφορντ, η ανήλικη μαθήτρια απαντούσε από το πρωί στις ερωτήσεις των δικηγόρων του Άνταμ Τζόνσον, που προσπάθησαν να πλήξουν την αξιοπιστία της. Μάλιστα κάποια στιγμή ξέσπασε και πάλι σε δάκρυα, αναγκάζοντας σε μικρή διακοπή την διαδικασία: «δεν μπορώ άλλο να τον καλύπτω».

Η καταγγέλλουσα παρουσίασε και νέο οπτικό υλικό από το κινητό της, για την 2η «συνάντηση» της με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή στις 30 Ιανουαρίου του 2015, όπου φέρεται να του έκανε στοματικό έρωτα, δείχνοντας πάλι το ταμπλό του τζιπ και κάποιες συνομιλίες τους.

Τα βασικά σημεία της κατάθεσης της

• Αρχικά ζήτησε από τις φίλες της να πουν ψέματα στην Αστυνομία για να προστατέψει την καριέρα του ποδοσφαιριστή
• Ασφαλώς και καυχήθηκε για την περιπέτεια της στις φίλες της, λόγω της ηλικίας της. Στο Δικαστήριο παρουσιάστηκε μήνυμα της, που ανέφερε: «βρέθηκα μαζί του και κάναμε διάφορα. Θα βρεθούμε και πάλι το ΣΚ». «Όταν είσαι 15 χρονών δεν σκέφτεσαι καθαρά, ιδιαίτερα με κάποιον που έχεις είδωλό σου».
• Όταν δημοσιοποιήθηκε η όλη ιστορία υπό μορφή φήμης και ο παίκτης αρνήθηκε οτιδήποτε, αναγκάστηκε να τα αποκαλύψει όλα στους γονείς της και να τα καταγγείλει στην Αστυνομία, κάτω από την πίεση του κόσμου, που την «έβριζε».

• Την ημέρα της «συνεύρεσής» τους, ο Τζόνσον ήταν τραυματίας και το χέρι του ήταν δεμένο, παρόλα αυτά δεν δυσκολεύτηκε να την σπρώξει στην πλάτη για την σεξουαλική πράξη. «Και με ένα χέρι μου κατέβασε πολύ εύκολα το παντελόνι».
• Δήλωσε αηδιασμένη την ημέρα, που αναγκάστηκε να αποκαλύψει το τι έχει γίνει στους γονείς της, καθώς δεν ήξερε αν θα την πιστέψουν και εκείνοι.

• Σχολίασε σε Διαδικτυακούς φίλους της, ότι ο Τζόνσον ήταν «ανατριχιαστικός», επειδή έκανε ό,τι έκανε, ενώ γνώριζε την ηλικία της.
Νιώθει μίσος πλέον για τον ποδοσφαιριστή, που την «ανάγκασε» (με την αρνητική στάση του όταν δημοσιοποιήθηκε το θέμα) να λέει ψέματα και να υπομένει τα εξευτελιστικά σχόλια στο Διαδίκτυο. «Εκείνον τον επευφημούσαν στο γήπεδο και έμενα με άφησε να με «βρίζουν», «ψεύτρα» και άλλα, λέγοντας ότι είναι αθώος».

Η Υπεράσπιση παρουσίασε στο Δικαστήριο “like” της 15χρονης σε φωτογραφίες του Κόνορ Γουίκαμ (συμπαίκτη του Τζόνσον στην Σάντερλαντ) στο Instagram, μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία και την σύλληψη του κατηγορούμενου, χωρίς όμως να υπονοεί περαιτέρω σχέσεις της μαθήτριας και του ποδοσφαιριστή.

Στο πλευρό του Άνταμ Τζόνσον επέστρεψε μετά την χθεσινή της απουσία, η σύντροφός του Στέισι Φλάουντερς.

Διαβάστε τι έγινε την Δευτέρα στο Δικαστήριο

Η 15χρονη έχει τραβήξει με το κινητό της την συνάντησή της με τον Άνταμ Τζόνσον

Η ανήλικη οπαδός της Σάντερλαντ «καίει» στην κατάθεση της τον Άνταμ Τζόνσον

ΔΗΜΟΦΙΛΗ