ΣΠΟΡ

Η Στέισι Φλάουντερς αποκάλυψε στο Δικαστήριο ότι εγκατέλειψε τον Τζόνσον!

Η Στέισι Φλάουντερς αποκάλυψε στο Δικαστήριο ότι εγκατέλειψε τον Τζόνσον!
Reuters / Andrew Yates TPX IMAGES OF THE DAY

Μετά την διακοπή συμβολαίου ο Άνταμ Τζόνσον χάνει πλέον και τη σύντροφό του και μητέρα της νεογέννητης κόρης του, που ανακοίνωσε ότι τον χώρισε.

Η Στέισι Φλάουντερς απουσίαζε όλο αυτό το διάστημα από την δίκη του Άνταμ Τζόνσον (μόνο την ημέρα κατάθεση της 15χρονης είχε κάνει την εμφάνισή της στο ακροατήριο) και η εξήγηση δόθηκε κατά την σημερινή της κατάθεση στο δικαστικό μέγαρο του Μπράντφορντ.

Όπως αποκάλυψε η 24χρονη, δεν είναι πλέον μαζί με τον 28χρονο Άγγλο ποδοσφαιριστή, και αποφάσισαν απλά να μείνουν φίλοι, παρά το γεγονός ότι έχουν μαζί ένα κοριτσάκι ενός έτους. Σε ερώτηση γιατί αρχικά έμεινε μαζί του, όταν τον συνέλαβε η Αστυνομία, απάντησε ότι ο Τζόνσον ήταν ειλικρινής μαζί της και αρχικά αποφάσισε να τον στηρίξει.

Για την 15χρονη είπε ότι την γνώριζε, αφού συχνά περίμενε τον Τζόνσον μαζί με άλλους οπαδούς για αυτόγραφα, και μάλιστα από ένα σημείο και μετά είχαν και κάποια επικοινωνία μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. Μάλιστα στα 15α γενέθλια της μαθήτριας της έστειλε ευχές, ενώ είχε σχολιάσει εγκωμιαστικά και φώτο της μαθήτριας με τον Τζόνσον, που της είχε στείλει.

Η Φλάουντερς ήταν μαζί με τον Τζόνσον μια 5ετία, και υποστήριξε ότι είχε υποψίες ότι ο Άγγλος παίκτης δεν της ήταν πιστός, δεν είχε όμως αποδείξεις. Κλαίγοντας είπε στους ενόρκους, ότι ο Τζόνσον της είπε ότι έιχε φιλήσει και είχε δει 2 φορές την μαθήτρια, για την ηλικία της οποίας όμως δεν παραδέχθηκε άμεσα ότι ήταν κάτω από 16, αλλά λίγες ημέρες αργότερα. Επίσης στην «εξομολόγηση» του, ο Τζόνσον της αποκάλυψε και άλλες απιστίες του.

Τέλος η Φλάουντερς διέψευσε την μητέρα της, που είχε αναφέρει σε συνέντευξή της πέρυσι, ότι ο παίκτης ήταν αθώος, και πως εκείνη ήξερε ότι είχε κάνει κάτι κακό. Ο Τζόνσον όλο το διάστημα της κατάθεσης ήταν σκυφτός στο έδρανο κρατώντας το κεφάλι του.

Η δίκη ολοκληρώνεται με μαρτυρίες τεχνικών για τα μηνύματα που έχουν σβηστεί από το τηλέφωνο της 15χρονης τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο του 2015 χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα ανάκτησης τους και θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των δικηγόρων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ