ΣΠΟΡ

Λίγες ημέρες πριν οδηγηθεί στην φυλακή ο Τζόνσον διοργάνωσε ξέφρενο πάρτυ σπίτι του

Λίγες ημέρες πριν οδηγηθεί στην φυλακή ο Τζόνσον διοργάνωσε ξέφρενο πάρτυ σπίτι του
Reuters / Andrew Yates

Πάρτυ μέχρι το πρωί, με γυναίκες και ποτά φιλοξένησε ο Άνταμ Τζόνσον στην πολυτελή έπαυλή του, λίγες ημέρες πριν μάθει την ποινή φυλάκισής του για την υπόθεση παιδεραστίας με την ανήλικη μαθήτρια.

Μετά την καταδίκη του ο Άγγλος ποδοσφαιριστής δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο, και παρέμενε κλεισμένος σπίτι του με την αδελφή και τον πατέρα του.

Όσο όμως πλησιάζει η 24η Μαρτίου, όταν και θα οριστεί το ύψος της ποινής του (από 5 έως 10 χρόνια) και θα οδηγηθεί στην φυλακή, φαίνεται ότι αποφάσισε να ξεπεράσει τα όρια διοργανώνοντας χλιδάτο πάρτυ, που προκάλεσε και πάλι την αγγλική κοινή γνώμη.

Πολλές νεαρές στάρλετ, βγαλμένες από τις σελίδες του σκανδαλοθηρικού Τύπου, πέρασαν την εξώπορτα της πολυτελούς βίλας του και διασκέδασαν μέχρι τα ξημερώματα, όταν και αποχώρησαν σε κατάσταση μέθης.

Με την κίνησή του αυτή ο Άνταμ Τζόνσον απλά επιβάρυνε την εικόνα του κακομαθημένου σταρ του ποδοσφαίρου και πιθανότατα έχασε και τους τελευταίους υποστηρικτές, που μπορεί να του είχαν απομείνει και περίμεναν ότι θα περάσει αυτές τις τελευταίες ημέρες της ελευθερίας του με την μικρή κόρη του.

Διαβάστε σχετικά

Ο Άνταμ Τζόνσον θα εκτίσει την ποινή του για την υπόθεση παιδεραστίας σε φυλακή υψίστης ασφαλείας !

ΔΗΜΟΦΙΛΗ