ΣΠΟΡ

Ματαιώθηκε η περίφημη συνάντηση Κοντονή-επιτροπής Super League για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου

Ματαιώθηκε η περίφημη συνάντηση Κοντονή-επιτροπής Super League για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου
EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Μπορεί στην πρόσφατη συνεδρίαση των ιδιοκτητών των ΠΑΕ να αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής, που θα συνομιλούσε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου, όμως η συνάντηση, που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή δεν θα γίνει.

Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος πήρε την «πρωτοβουλία» (όπως του καταλογίζουν) να περιορίσει την ατζέντα της συνάντησης στην πιθανότητα επανέναρξης του Κυπέλλου (διοργάνωσης πάντως που ανήκει στην ΕΠΟ και όχι στην Λίγκα...), κάτι που ο κύριος Κοντονής ως απλός παρατηρητής το αποδέχθηκε.

Ο κύριος Μποροβήλος ενημέρωσε σήμερα τον Υφυπουργό, πως δεν θα γίνει τελικά το ρανετεβού και θα προγραμματιστεί η συνάντηση μετά το επόμενο Δ.Σ της Super League, όπου θα τεθούν επί τάπητος συνολικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ (παρότι θα ήθελε την επανέναρξη του θεσμού) στην θεματολογία της ατζέντας (Κύπελλο) ήταν άμεση και δήλωσαν ότι δεν θα προσέλθουν σε μια τέτοια συνάντηση και έτσι ο Υφυπουργός Αθλητισμού απλά είδε μια ακόμη «δυνατότητα θεσμικής παρέμβασης» να χάνεται και να εξελίσσεται σε φιάσκο, που καταδεικνύει και την αδυναμία της Πολιτείας να επιβάλει έστω μια συζήτηση στις ΠΑΕ.

Απομένει να δούμε τώρα ποια θα είναι η τύχη της πρωτοβουλίας του κυρίου Κοντονή για ραντεβού με τους ηγέτες των «4 μεγάλων», με τον Γιάννη Αλαφούζο να δηλώνει σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα ναι εκεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ