ΣΠΟΡ

Σε επιτήρηση στην φυλακή ο Άνταμ Τζόνσον υπό τον φόβο απόπειρας αυτοκτονίας

Σε επιτήρηση στην φυλακή ο Άνταμ Τζόνσον υπό τον φόβο απόπειρας αυτοκτονίας
Reuters / Andrew Yates

Ψυχολογικό ράκος είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ Άνταμ Τζόνσον, που περνά τα πρώτα 24ωρα στην φυλακή, μετά την καταδίκη του για την υπόθεση παιδεραστίας και οι αρχές της φυλακής τον επιτηρούν στενά υπό τον φόβο να προσπαθήσει να βάλει τέλος στην ζωή του.

Σωφρονιστικός υπάλληλος ελέγχει κάθε 15 λεπτά το κελί του Άνταμ Τζόνσον στις φυλακές Armley Prison του Ληντς, ενώ τα σεντόνια του στο κρεβάτι είναι από ειδικό υλικό, που δεν μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει για να κάνει θηλιά σε πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, που οδηγήθηκε το βράδυ της Πέμπτη στην φυλακή για να εκτίσει την 6ετή ποινή του είναι απομονωμένος από όλους τους πρώην φίλους και γνωστούς, που δεν θέλουν να έχουν καμμία σχέση μαζί του.

Μόνον η πρώην σύντροφός του Στέισι Φλάουντερς μοιάζει να τον έχει συγχωρέσει και να έχει αποφασίσει να του επιτρέπει να βλέπει την μικρή κόρη του στο επισκεπτήριο των φυλακών. Άλλωστε με ανάρτηση της την ημέρα της φυλάκισης, η Φλάουντερς (που είχε ανακοινώσει στην δίκη ότι χώρισε με τον παίκτη) είχε δηλώσει, ότι είναι πολύ στενοχωρημένη και νιώθει ότι χάνει έναν πολύ καλό της φίλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ οι πρώην συμπαίκτες του στην Σάντερλαντ αποφάσισαν από κοινού να μην τον επισκεφθούν στην φυλακή, την ώρα που η Αστυνομία προειδοποίησε 5 άτομα, που έκαναν αναρτήσεις στο Facebook με την φωτογραφία της ανήλικης μαθήτριας (στηρίζοντας τον παίκτη), ότι θα διωχθούν ποινικά.

Ήδη τα πρώτα δημοσιεύματα για το «εύλογο» του ύψους της ποινής κάνουν την εμφάνιση τους στον Τύπο, ενώ νέες αποκαλύψεις για την συμπεριφορά του Τζόνσον βλέπουν το φως.

Πρώην παιδικός του φίλος αναφέρει στην Daily Star ότι ο Τζόνσον έστελνε στην αρραβωνιαστικιά του γυμνές φωτογραφίες του και αυτή φώτο με εσώρουχα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να χαλάσει ο προγραμματισμένος γάμος του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ