ΣΠΟΡ

Υπέγραψε για το γήπεδο ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προχωράει για την άδεια η ΑΕΚ

Υπέγραψε για το γήπεδο ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προχωράει για την άδεια η ΑΕΚ
ΠΑΕ ΑΕΚ (www.aekfc.gr)

Ο κύριος Σκουρλέτης υπέγραψε την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την «Αγιά Σοφιά» και πλέον απομένει η έκδοση της οικοδομικής άδειας για να ξεκινήσουν τα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, έβαλε την τελευταία από τις απαιτούμενες υπογραφές (μετά από αυτές των υπηρεσιών του ΥΠΕΝ) στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο ίδιος το μεσημέρι της Πέμπτης, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε με θέμα τις ιδιωτικοποιήσεις στον ενεργειακό τομέα, επιβεβαίωσε την είδηση: «Να σας δώσω και μια είδηση, υπέγραψα σήμερα (31/3) την άδεια για το γήπεδο της ΑΕΚ».

2388427


(Πηγή: EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Άνθρωπος της «Δικέφαλος 1924» βρέθηκε στο Υπουργείο για να πάρει στα χέρια του από τις αρμόδιες υπηρεσίες ,το επίσημο έγγραφο με την υπογραφή του Υπουργού, προκειμένου η ΑΕΚ να προχωρήσει στα επόμενο βήμα.

Η εγκεκριμένη από τον Υπουργό μελέτη θα προστεθεί στο φάκελο που θα κατατεθεί στη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών για την έκδοση άδειας οικοδομικών εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Υπολογίζεται πως από τη στιγμή που κατατεθεί ο φάκελος θα απαιτηθούν περίπου 20-30 μέρες για να ανάψει το πράσινο φως και να είναι σε θέση οι μπουλντόζες να μπουν στο χώρο.

agia sofia2


(Πηγή: ΠΑΕ ΑΕΚ - www.aekfc.gr)

paeaek anakoinosi

H Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για το νέο γήπεδο της ομάδας θα αναρτηθεί αύριο (Παρασκευή) και στη Διαύγεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ