ΣΠΟΡ

Champions League: Βγαίνουν τα πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών

Champions League: Βγαίνουν τα πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών
Reuters / Albert Gea

Οι ρεβάνς των προημιτελικών σε Μάντσεστερ και Μαδρίτη συγκεντρώνουν απόψε τα φώτα στο Champions League, καθώς και στα δύο ζευγάρια, Ρεάλ Μ.-Βόλφσμπουργκ και Μάντσεστερ Σίτυ-Παρί σεν Ζερμέν, υπάρχουν τα "φαβορί" λόγω των αποτελεσμάτων των πρώτων αγώνων, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την ανατροπή.

Το δυσκολότερο ασφαλως έργο έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, που γνώρισε μια ήττα σοκ από την Βόλφσμπουργκ με 2-0 την περασμένη Τετάρτη, λίγες μέρες μετά τη νίκη στο κλάσικο, που χάλασε όλο το κλίμα στα αποδυτήρια της "βασίλισσας". 22 φορές στο παρελθόν η Ρεάλ έχει ανατρέψει την κατάσταση, μετά από ήττα εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα. Υπάρχουν όμως και 16 φορές, που δεν το έπραξε. Ο Ζιντάν ζήτησε καθαρό μυαλό και ψυχραιμία, ενώ θα ποντάρει και πάλι στην 3άδα Κριστιάνο, Μπέιλ, Μπενζεμά (επιστρέφει) για σκορ πρόκρισης.

Οι "λύκοι" δεν τρομάζουν, αλλά δεν εφησυχάζουν κιόλας καθώς ξέρουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ακόμη το φαβορί. Ο Χέκινγκ δεν έχει απώλειες και ελπίζει να βρει κενούς χώρους στην άμυνα των Ισπανών για να σκοράρει και να ολοκληρώσει την έκπληξη.

Η Μάντσεστερ Σίτυ έχει το 2-2 από το Παρίσι και απέκτησε ψυχολογία, μετά τις κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Αγγλίας. Ο Πελεγκρίνι ξέρει ότι το Champions League είναι η μοναδική διέξοδος για να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι. Ο Κομπανί και πάλι δεν θα αγωνιστεί, ενώ ο Οταμέντι θα δοκιμάσει το πόδι του στην προθέρμανση, αλλιώς δίπλα στον Μανγκαλά θα είναι ο Ντε Μικέλις στο κέντρο της άμυνας.

Η Παρί την Τσέλσι την απέκλεισε, τώρα όμως πρέπει να κάνει την υπέρβαση εκτός έδρας και να κερδίσει (αφού μόνο ισοπαλία 3-3 και πάνω της δίνει πρόκριση). Θα λείπουν όμως δύο βασικά στελέχη της, ο Νταβίντ Λουίς και ο Ματουιντί, που είδαν κίτρινη κάρτα στο Παρίσι. Επιστρέφει πάντως μετά από δύο και πλέον μήνες στην αποστολή ο Μάρκο Βεράτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ