ΣΠΟΡ

Η παρέα των παικτών της Λέστερ έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας

Η παρέα των παικτών της Λέστερ έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας
Reuters / Darren Staples Livepic

Πολλοί ήταν εκείνοι που στις αναλύσεις τους για το "θαύμα" της Λέστερ, τόνιζαν το ιδιαίτερα οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και τις πολύ καλές σχέσεις στα αποδυτήρια. Κάτι άλλωστε που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Κάποιοι λοιπόν ευρηματικοί χρήστες στο Διαδίκτυο "πάντρεψαν" την Λέστερ με την κορυφαία ίσως "παρέα" του κόσμου!

Τα "Φιλαράκια" - FRIENDS αποτελεί μέχρι και σήμερα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τηλεόρασης παγκοσμίως. Οι ιστορίες της παρέας, που μετέδιδε το Αμερικανικό δίκτυο του NBC από τον Σεπτέμβριο του 1994 έως τον Μάιο του 2004 τρέλλαναν τα "μηχανάκια" τηλεθέασης, ακόμη και μετά το τελευταίο επεισόδιο τους, με τις επαναλήψεις τους.

GettyImages 50811739


(Πηγή: Paul Drinkwater / NBC via Getty Images)

Επειδή λοιπόν η Ρέιτσελ, η Μόνικα, η Φοίβη, ο Τζόι, ο Τσάντλερ και ο Ρος έγραψαν "τηλεοπτική ιστορία", απολαύστε τα "Φιλαράκια" της Λέστερ, που έγραψαν την δική τους ποδοσφαιρική ιστορία.

Και επειδή τίποτε δεν είναι τυχαίο, το τελευταίο επεισόδιο από την σειρά, "βγήκε στον αέρα" στις 6 Μαϊου του 2004.

12 χρόνια και 1 ημέρα αργότερα, τα "φιλαράκια" της Λέστερ έβαζαν τέλος στην κυριαρχία των παραδοσιακών δυνάμεων της Premier League σηκώνοντας το τρόπαιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ