ΣΠΟΡ

Ο Τζέιμι Βάρντι ιδρύει Ακαδημία ποδοσφαίρου ψάχνοντας το... «νέο Βάρντι»

Ο Τζέιμι Βάρντι ιδρύει Ακαδημία ποδοσφαίρου ψάχνοντας το... «νέο Βάρντι»
Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic

Μαζί με την Λέστερ ο Τζέιμι Βάρντι είναι η μεγάλη ιστορία της εφετινής Premier League και δικαιολογημένα όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω στον Άγγλο διεθνή επιθετικό και στις δράσεις του.

Τα πεπραγμένα του Βάρντι και η πορεία του από τα ερασιτεχνικά, στο πρωτάθλημα Αγγλίας και την εθνική ομάδα δίκαια μονοπωλούν τις στήλες εφημερίδων και συνεχίζουν να τροφοδοτούν αφιερώματα σε όλο τον κόσμο. Η αυτοβιογραφία του που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2016 ήδη αναμένεται να γίνει best seller και οι προπωλήσεις έχουν ξεκινήσει.

Ο Τζέιμι Βάρντι είναι ένας σταρ, για αυτό και το Χόλιγουντ θα επιχειρήσει να κάνει μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική ταινία, κόντρα στην προϊστορία του κινηματογράφου και να κατακτήσει και το box office.

vardybook


(Πηγή: Twitter @Vardy 7 / Jamie Vardy)

Ο 29χρονος επιθετικός μοιάζει όμως να είναι πια και ένας πολύ συνειδητοποιημένος χαρακτήρας για το πώς έφτασε στην επιτυχία. Εκτός λοιπόν από τα ακριβά αυτοκίνητα, το πολυτελές σπίτι και τα χλιδάτα πάρτυ, αποφάσισε να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο λίγα από αυτά που κέρδισε (όπως ο ίδιος τόνισε στις δηλώσεις του).

Δημιούργησε λοιπόν την δική του Ακαδημία ποδοσφαίρου, την V9, στην οποία θα προσπαθήσει να δώσει την ευκαιρία, που εκείνος δεν είχε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, σε ποδοσφαιρικά ταλέντα.

42 ποδοσφαιριστές, χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, θα έχουν ένα πενθήμερο επαγγελματικής προπόνησης από τις 14 έως τις 19 Μαΐου, στο Etihad Campus του Μάντσεστερ.

Ο ίδιος ο Βάρντι θα συμμετέχει όχι μόνο οικονομικά στο εγχείρημα (χρηματοδοτώντας το, αφού δεν θα υπάρχει χρηματική συμμετοχή των παικτών) αλλά και προσωπικά, δίνοντας συμβουλές σε όλα τα επίπεδα (τεχνική, τακτική, φυσική κατάσταση, πνευματική προετοιμασία) σε αυτά τα παιδιά, τα οποία θα παρακαλουθούν και «επίσημοι κατάσκοποι» ομάδων, που θα ψάχνουν τα λαβράκια. Τον «επόμενο Βάρντι».

Μαζί με τον Βάρντι, ρόλο θα έχει και η σύντροφός του Μπέκι Νίκολσον, που θα αναλάβει το κομμάτι των χορηγιών και της προώθησης του όλου εγχειρήματος, σε μια «οικογενειακή υπόθεση», για το πιο γκλαμουράτο ίσως ζευγάρι αυτή την εποχή στην Αγγλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ