ΣΠΟΡ

Σωματοφύλακες προσέλαβε ο πρωταθλητής του MMA Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, μετά από απειλές για τη ζωή του

Σωματοφύλακες προσέλαβε ο πρωταθλητής του MMA Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, μετά από απειλές για τη ζωή του
Getty Images / Rey del Rio

Μπορεί να είναι αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής και ένας φοβερός αντίπαλος μέσα στο κλουβί του MMA, όμως ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ αναγκάστηκε να προσλάβει σωματοφύλακες για τις δημόσιες εμφανίσεις του. Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα μετά την πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του στα VIP Style Awards στο Δουβλίνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Irish Mirror ο Ιρλανδός πρωταθλητής των Μεικτών Πολεμικών Τεχνών έχει δεχθεί απειλές για την ζωή του, η τελευταία μάλιστα από έναν άγωστο που κρατούσε καλάσνοκοφ στα χέρια του, και αναγκάστηκε να λάβει μέτρα ασφάλειας για τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Μαζί με την εντυπωσιακή σύντροφό του Dee Devlin ντυμένη σε ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα Ρομπέρτο Καβάλι (αφού ήταν μία από τις κοπέλες που βραβεύτηκαν) προσήλθε στην εκδήλωση και 30 λεπτά αργότερα ήρθαν δύο άνδρες ασφαλείας, που ήλεγχαν τα πάντα από εκείνη την στιγμή.

Ακόμη και όταν χρειάστηκε να πάει στην τουαλέτα, ο ένας από τους δύο ήταν έξω από την πόρτα, ενώ όσοι θέλησαν να τον δουν και να του μιλήσουν την ημέρα της εκδήλωσης, έπρεπε να περάσουν από τους άνδρες της ασφάλειας του.

Ο Μακ Γκρέγκορ, υποστηρίζει το ρεπορτάζ, έχει δεχθεί απειλές για την ζωή του και μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, για αυτό προχώρησε στην κίνηση αυτή. Προφανώς είναι ικανός να προστατέψει τον εαυτό του σε συνθήκες αγώνα, αλλά όχι να αντιμετωπίσει μια πιθανή επίθεση εκτεθειμένος.

Ο ίδιος φαίνεται πάντως να το διασκέδαζε και όπως αποκάλυψε η πηγή, που μετέφερε την ιστορία στην Ιρλανδική εφημερίδα, τους φώναζε με τα ονόματα, "Ρόκι και Ντράγκο"! Φωτογραφίες τους πάντως δεν διέρρευσαν στον Τύπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ