ΣΠΟΡ

Δολοφόνησαν έξω από το σπίτι του Αργεντινό ποδοσφαιριστή κατά την διάρκεια ένοπλης ληστείας

Δολοφόνησαν έξω από το σπίτι του Αργεντινό ποδοσφαιριστή κατά την διάρκεια ένοπλης ληστείας
Club Atletico Nueva Chicago

Ο Ροντρίγκο Φεντέρικο Εσπίντολα της Νουέβα Σικάγο δολοφονήθηκε τα ξημερώματα έξω από το σπίτι κατά την διάρκεια ένοπλης ληστείας, προκαλώντας θλίψη στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής.

Η δολοφονία έγινε σε προάστιο του Μπουένος Άιρες με τον 26χρονο αμυντικό της Νουέβα Σικάγο να επιστρέφει στο σπίτι του το βράδυ και εκεί να δέχεται επίθεση από ένοπλο όπως αποδείχτηκε, που ήθελε να τον ληστέψει. Στην εικόνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, ο άτυχος παίκτης προσπάθησε να αντισταθεί στην ένοπλη επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του, με αποτέλεσμα ένας εκ των δραστών να τον πυροβολήσει στο στομάχι, μπροστά στα μάτια της συζύγου του και του έξι μηνών γιου του, ενώ οι δράστες έφευγαν τρέχοντας.

Ο 26χρονος Εσπίντολα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Σάντα Μαρία», υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, δεν κατάφερε, όμως, να κρατηθεί στη ζωή, υποκύπτοντας τα ξημερώματα στα τραύματά του.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου της Νουέβα Σικάγο, όπου αγωνιζόταν ο Αργεντινός αμυντικός, επιβεβαίωσε την είδηση μέσω του λογαριασμό του στο Twitter, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.

vicepresidentenuevachicago


(Πηγή: Twitter / Prensa Nueva Chicago)

Ως ελάχιστο φόρο τιμής σε μια σοκαρισμένη ποδοσφαιρική κοινότητα στην Αργεντινή, αναβλήθηκε ο αγώνας της Νουέβα Σικάγο με την Σεντράλ Κόρντομπα για το πρωτάθλημα της β κατηγορίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ