ΣΠΟΡ

Όλη η Τσέλσι αποθέωσε την πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ στον τελευταίο της αγώνα

Όλη η Τσέλσι αποθέωσε την πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ στον τελευταίο της αγώνα
Reuters / Eddie Keogh Livepic

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ είπε αντίο στην σεζόν με εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Τσέλσι . Πριν το ματς όμως ο Κλαούντιο Ρανιέρι και οι παίκτες του γνώρισαν αποθεωτική υποδοχή από όλους τους φιλάθλους στο Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά και τους παίκτες των γηπεδούχων.

Σε παράταξη οι «μπλε», ο Χίντινγκ αλλά και οι διαιτητές χειροκροτούσαν την είσοδο των πρωταθλητών Αγγλίας για την τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς με την Τσέλσι.

che leic 2


(Πηγή: Reuters / Eddie Keogh Livepic)

Την τιμητική του είχε βέβαια ο Ιταλός τεχνικός, πρώην των Λονδρέζων, που μάλιστα τιμήθηκε από την Τσέλσι. Όλο το γήπεδο τραγουδούσε, «υπάρχει μόνον ένας Ρανιέρι».

che lei 3


(Πηγή: Reuters / Eddie Keogh Livepic)

Το εύστοχο πέναλτυ του Φάμπρεγκας στο 66 από ένα αρκετά τραβηγμένο πέναλτυ, που κέρδισε ο Μάτιτς από τον Σλουπ έκανε το 1-0 για την Τσέλσι, όμως η Λέστερ έιχε και σήμερα απάντηση με μακρινό σουτ του Ντρινκγουότερ για το τελικό 1-1.

che leic 1


(Πηγή: Reuters / Eddie Keogh Livepic)

Η Λέστερ θα γυρίσει στην πόλη της, όπου το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η παρέλαση με το ανοιχτό λεωφορείο και οι πανηγυρισμοί για τον ιστορικό τίτλο.

Η Άρσεναλ τερμάτισε 2η νικώντας 4-0 την Άστον Βίλα, καθώς η απογοητευμένη Τότεναμ διασύρθηκε από την υποβιβασμένη Νιούκασλ με 5-1. Και οι δύο πάντως θα είναι απευθείας στους ομίλους του Champions League.

arsenal


(Πηγή: Reuters / Stefan Wermuth Livepic)

Στα προκριματικά του Champions League θα παίξει τη νέα σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι, μετά την ισοπαλία της στην έδρα της Σουόνσι (1-1), ενώ εκτός θα μείνει τελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (πρέπει να κερδίσει...19-0 την Μπορνμάουθ, όταν γίνει το ματς για να υπερτερεί στην ισοβαθμία με την συμπολίτισσα). Οι «μπέμπηδες» θα είναι στο Europa League, μετά την ήττα της Γουέστ Χαμ (2-1 από την Στόουκ), που την αφήνει εκτός Ευρώπης, αφού την πέρασε και η Σαουθάμπτον (2-1 την Κρίσταλ Π και ακόμη και αν η Γιουνάιτεντ πάρει βαθμός στο παιχνίδι που αναβλήθηκε και την προσπεράσει, θα πάρει το εισιτήριο που αναλογούσε από το Λιγκ Καπ σαν 6η αφού η κάτοχος Μάντσεστερ Σίτυ θα είναι στο Ch.L.). Τα «σφυριά» μπορούν να ελπίζουν μόνο σε νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Κρίσταλ Πάλας στον τελικό Κυπέλλου, ώστε να ελευθερωθεί μία ακόμη θέση στο Europa.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ